Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm Youtube ve tek parça izle | 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm Youtube ve tek parça izle | 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı
TRT 1'in kısa süre önce dönemsel dizilerinden biri olarak yayınlamaya başladığı Uyanış: Büyük Selçuklu'da yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor. İlk günden bu yana büyük etki yaratan ve binlerce kişi tarafından izlenerek reyting sıralamasında da üst basamaklarda yer alan dizide neler yaşanacağı merak konusu. TRT 1 dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz

Diriliş Ertuğrul ve Payitaht Abdülhamid'in yanısıra birçok tarihi yapım ile izleyicilerin karşısına çıkan TRT1'de Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölümüyle yayınlandı. Dizinin izleyicileri de ilk günden itibaren destekledikleri yapım için yeniden izlemek veya kaçırdılarsa seyretmek adına birçok sorgulama ile araştırmalarda bulunuyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm full, tek parça, TRT 1 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Uyanış: Büyük Selçuklu 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm özeti

Sencer ve Arslantaş’ın akıbeti ne olacaktır? Anne ve kardeşine duyduğu özlem en büyük zaafı olan Arslantaş, annesine kavuşabilecek midir? Onun bu zaafından yararlanacak olan Batıniler, Arslantaş’ı nasıl bir oyunun içine çekeceklerdir? Arslantaş’ın Sencer’i vurduğu haberini alan Terken, Nizamülmülk’ün gücünü kırmak adına hususi yiğitlik müessesini Melikşah’ın gözünden düşürmek için harekete girişir. Nizamülmülk, oğulları mesabesinde gördüğü hususi yiğitlerini nasıl müdafaa edecektir? Diğer taraftan Elçin Melikşah yakınlaşmasıyla kıskançlık krizine giren Terken, Elçin’e tokat atmıştı. Yediği tokadın intikamını almak isteyen Elçin, Seferiye’nin hastalanmasının Terken’in tezgâhladığı bir oyun olduğunu anlamıştı. Bu oyunu ortaya çıkarabilmek için ne yapacaktır? Terken, kurduğu oyunun ortaya çıkmasına ve Elçin’in kendisinden intikam almasına mani olmayı başarabilecek midir? Tüm bunlar oluyorken Melikşah ile yakınlaştığını düşünen Elçin’i nasıl bir sürpriz beklemektedir? Öte yandan Hasan Sabbah’ın tüm Selçuklu Devleti’ni etkileyecek şeytanî planı ne olacaktır? Sencer, Hasan Sabbah’a engel olmayı başarabilecek midir?


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Uyanış: Büyük Selçuklu 12. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Uyanış: Büyük Selçuklu'nun 11. bölümünü TRT.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

 

yemin emir

söz meriç aral

aybüke pusat fotoğrafları

yağmur ün


güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

meltem yılmazkaya

ayşegül yılmaz

begüm çağla tekin

ecem sena bayır

eda nur hancı

fatma tezcan

sevcan yaşar

ece özdikici duyal

irem helvacıoğlu fotoğrafları

MERVE OFLAZ

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

hercai reyyan

hercai miran aslanbey


 

Uyanış: Büyük Selçuklu 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1'in dizisi Uyanış: Büyük Selçuklu 13. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1.com.tr ve TRT Youtube kanalından izleyebilirsiniz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.