Yalı Çapkını 24. bölüm izle tek parça, full, Youtube ve STAR TV

Yalı Çapkını 24. bölüm izle tek parça, full, Youtube ve STAR TV
STAR TV'nin bu sezon büyük çıkış yakalayan ve gündeme oturan dizisi Yalı Çapkını'nda yeni bir bölüm daha ekranlardaki yerini alıyor. Ünlü oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapım yine ilgiyle seyredilecek. Yaşanacaklar da merak konusu ve şimdiden herkesi heyecanlandıracak. Yalı Çapkını 24. bölüm izle tek parça, full, Youtube ve STAR TV seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Bu sezona damga vuran dizilerden biri olan Yalı Çapkını'nın 24. bölümü 17 Mart 2023 Cuma tarihinde izleyicilerin karşısına çıkıyor. STAR TV'de seyircilerle buluşan yapım yine herkesi ekran başına kilitleyecek. Her geçen gün izleyici kitlesini artıran dizinin son bölümünde önemli kararlar alınmıştı. Peki bugün neler olacak? Yalı Çapkını 24. bölüm izle tek parça, full, Youtube ve STAR TV seçenekleri haberimizde yer alıyor.



Geçen hafta neler oldu?

Fuat ve Asuman’ın arasının bozuk olduğunu öğrenen Halis Ağa, Seyran’ı yanına çağırarak ondan bu konuda destek ister. Durumu öğrenen Ferit ise hızlıca bir plan yapar. Öte yandan Defne de Seyran’ın projeden çekilmesiyle ilgili İfakat ve Gülgün’le konuşmaya gelir. Kazım ise arazi ile ilgili planlarını yürütmeye kararlıdır. Ferit’in planıyla bir araya gelen Suna-Abidin, Ferit-Seyran, Asuman ile Fuat’ın kısa tatilinde önemli kararlar da alınacaktır.


 

Yalı Çapkını 24. bölüm tek parça, Youtube ve STAR TV izle

Bugün yayınlanacak olan Yalı Çapkını'nı kaçıranlar veya seyretmeyenlerin yanı sıra yeniden izlemek isteyenler için birçok alternatif bulunuyor. Öncelikle STAR TV'nin internet sitesi www.startv.com.tr'den tüm bölümler canlı yayınlanıyor. Diğer yandan Youtube'dan da her hafta dizi paylaşılıyor. Bu iki yayını da direkt olarak tek parça izleyebilirsiniz.



YALI ÇAPKINI 24. BÖLÜM ÖZETİ

Asuman ve Fuat evlatlık alma konusunu Orhan, Gülgün ve İfakat'e açar ancak beklemedikleri bir cevap alırlar. Seyran, Ferit'le arayı düzeltmek için bir karar vermiştir ancak ikisini yeni bir sınav beklemektedir. Yalı Çapkını 25. bölüm fragmanı çıktı mı? Yalı Çapkını Seyran ve Ferit ayrılıyor mu? Ferit ve Gülgün; Zerrin'in talepleri karşısında hem şaşırır hem de tedirgin olurlar. Zerrin'le ilgili Pelin'e hesap soran Ferit ise Pelin'den ummadığı bir tepki görür. Evdeki ve işyerindeki baskıdan bunalan Orhan'ın yardımına beklemediği biri koşar. Kazım Ağa ise Korhanların şirketindeki yeni düzenine alışmaya başlar.


 

Yalı Çapkını oyuncu kadrosu

Yapım: OGM Pictures

Yönetmen: Burcu Alptekin

Hikaye: Gülseren Budayıcıoğlu

Senaryo: Mehmet Barış Günger

Oyuncular: Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.