Yalı Çapkını 25. bölüm izle tek parça, full, Youtube ve STAR TV

Yalı Çapkını 25. bölüm izle tek parça, full, Youtube ve STAR TV
Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden derlenen ve Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını'nın yeni bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birçok oyuncunun kadrosunda bulunduğu yapımda yine yaşanacaklar merak konusu. Yalı Çapkını 25. bölüm full, tek parça, Star TV ve Youtube izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

STAR TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile birlikte milyonları televizyon başına kilitleyen Yalı Çapkını, 24 Mart 2023 Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yeni bölümde de yine heyecan had safhada olacak ve yaşanacaklar merakla bekleniyor. Her anında yeni bir gelişmenin olabileceği diziyi izlemek isteyenler de araştırmalarada bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Yalı Çapkını 25. bölüm full, tek parça, Star TV ve Youtube izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.



Yalı Çapkını oyuncu kadrosu

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer.


 

Yalı Çapkını 25. bölüm özeti

Asuman ve Fuat evlat edinme konusundaki fikirlerini Orhan, Gülgün ve İfakat ike paylaşıyor. Çift hiç beklemedikleri bir cevapla karşılaşarak hayal kırıklığına uğruyor. Seyran ve Ferit cephesinde de yeni gelişmeler yaşanmaktadır. Seyran, Ferit ile arasını düzeltmek için hamlesini yapıyor. Ferit'i şok eden gelişme, Seyran ve Ferit aşkını yine sekteye uğratacak gibi görünüyor. Çiftimizi yeni bir sınav bekliyor...


 

Yalı Çapkını 25. bölüm izle

STAR TV'nin başarılı dizisi Yalı Çapkını'nın 24 Mart 2023 Cuma tarihinde yayınlanan 25. bölümünü izlemek isteyenler birçok alternatife sahip. Kanalın ve dizinin internet sitesinin yanı sıra Youtube hesaplarından seyredebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.