Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı yayınlandı, Kazım "namusunu temizle" dedi..

Star TV'nin Cuma akşamlarını izleyenleri ekrana kilitleyen sevilen dizisi Yalı Çapkını'nda bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde..

Hüsamettin Ozan Aslan- Star TV'nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi Yalı Çapkını seyircileri ekrana kilitliyor. Peki Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanında neler oluyor? Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde neler oldu? Detaylar haberimizde..

Yalı Çapkını 35. bölüm fragmanı yayınlandı

Dizinin 35. bölüm fragmanında Ferit, Seyran'dan ayrı kalamıyor. Halis Korhan'a, Seyran'ı bırakmayacağı söyler. Sonrasında Seyran ve Ferit kesin bir karar verir ve kaçma planları yaparlar. Tarık ise bu işe engel olmak için Kazım ile konuşur ve bu artık namus meselesi oldu ve bu namusu temizle der. Yalı Çapkını dizisinde 35. bölüm seyircilerde heyecanla bekleniyor.

Yalı Çapkını 34. bölüm de neler olmuştu?

Fuat’ın ölümü ilk önce Ferit olmak üzere herkesi derinden sarsmıştır. Saffet Ağa ve ailesi de dahil herkes taziye için bir Korhan yalısındadır. Ferit, Fuat’ın ölümünden dolayı perişan bir haldedir ve Tarık’ı cenazede görünce olay çıkarır. Seyran ise Ferit’i bırakmamakta kararlıdır. Gülgün, oğlunu kaybetmenin acısıyla eşi Orhan’a kızgınlığı bitmez ve eşini suçlar. Zerrin ve Pelin Yalıya konmak ve aileye girmek için bütün yolları dener. Ferit, Fuat’ın mezarını gittiğinde beklemediği bir not alır. Halis Ağa, uzun bir aradan sonra Hattuç’a ördüğü duvarları indirir. Kazım ise Suna’yla ilgili evlilik planını uygulamaya koyarken, Seyran’la ilgili verdiği karar ise herkesi şaşırtır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.