Yarım Kalan Aşklar Ece'si Gizem Ünsal kimdir? Yaşı, kariyeri ve Instagram hesabı

Yarım Kalan Aşklar Ece'si Gizem Ünsal kimdir? Yaşı, kariyeri ve Instagram hesabı
İnternet üzerinde yayınlanmaya başlayan Yarım Kalan Aşklar dizisinde İsmet'in metresi Ece'yi canlandıran Gizem Ünsal'ın kim olduğu araştırılıyor. Güzel oyuncu hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Gizem Ünsal kimdir? Yaşı, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Baş rollerini Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz'in paylaştığı Yarım Kalan Aşklar bu akşam 5. bölümü ile yayınlanacak. Dizide dikkat çeken oyuncular arasında İsmet'in metresi olan ancak Kadir ile de ilişkisi olup onu çok seven Ece de yer alıyor. Karakteri ise güzel oyuncu Gizem Ünsal canlandırıyor. Sürekli Kadir ile ilişkiye girmek isteyen bir kadını oynayan başarılı isim hakkında araştırmar yapılıyor. Gizem Ünsal kimdir? Yaşı, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Yarım Kalan Aşklar Ece kimdir?

Hayatı hoyrat yaşayan Ece, İsmet ile birlikte gününü gün etmektedir. Para olarak gördüğü İsmet'le beraberdir ancak kalbi Kadir'dedir. Ki onu İsmet'in elinden öyle bir anda kurtarır ki bu aşkı ne kadar istediğini gösterir. Ancak Kadir hayat hengamesinden dolayı onunla vakit geçiremez... Dobra, ağzına geleni söyleyen ve geri adım atmayacak bir karakteri vardır.

Yarım Kalan Aşklar Ece Gizem Ünsal fotoğrafları







Yarım Kalan Aşklar Ece Gizem Ünsal fotoğrafları

 


Gizem Ünsal kimdir?

Tiyatro, sinam ve dizi film oyuncusu olan Gizem Ünsal, 1990 İstanbul doğrumludur. 2017'den bu yana projelerde yer alan genç isim Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra Bize Müsade filminde rol aldı. 2020 yılında ise Yarım Kalan Aşklar dizisinin kadrosunda kendine yer buldu. Asiye Kocaman Ajansın kayıtlı oyuncusudur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum