Yasak Elma 176. bölüm fragmanı yayınlandı

Yasak Elma 176. bölüm fragmanı yayınlandı
Fox TV'nin pazartesi günleri yayınlanan fenomen dizisi Yasak Elma büyük finale son 2 bölüm kala 176. bölüm fragmanı ile adeta kafaları karıştırdı. Peki 176. bölümde neler olacak? Yıldız başka biriyle mi evlenecek. Detaylar haberimizde

Hüsamettin Ozan Aslan- Fox TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisi 176. bölüm fragmanıyla izleyici kitlesinin adeta kafasını karıştırdı. Yayınlanan yeni bölüm tanıtımında Yıldız ile Ender bir masada sohbet ederken bir yandan geçmişe gidip hesaplaşırlar. Peki sonrasında neler olacak? Merak edilenlerin tamamı haberimizde bulabilirsiniz.

Yasak Elma 176. bölüm fragmanı yayınlandı

Fox TV'nin pazartesi günleri yayınlanan fenomen dizisi Yasak Elma büyük finale son 2 bölüm kala 176. bölüm fragmanı ile adeta kafaları karıştırdı. Ender ile Yıldız bir restoranda buluşur ve aralarındaki diyalog ise akıllarda soru işareti oluşturur. Ender'in Yıldız'a 6 yıl önce sana bir iyilik yapmıştım demesiyle ortalık karışır. Yıldız geçmiş yıllara giderek geçmişte Ersin isimli biriyle evlenmiş ve başına gelmeyen kalmamıştır. Öte yandan Asuman'ın kızı Yıldız'a zengin koca arama arzusu devam etmektedir. Fragmanın devamında ise Ender, Doğan ile Yıldız'ın yalısında hizmetçi olarak işe başlar. Sonrasında yalıya gizlice giren Julia ise sinsice planlar yapıp can yakma peşindedir.

Yasak Elma 175. Bölüm'de neler olmuştu?

Julia’nin Yıldız’a saldırısı Handan’ın onu kurtarmasıyla son bulur. Yıldız, yaşadıklarını unutabilmek Ender, Emir ve Caner’le tatile çıkar ancak gittikleri tatilde de olaylar peşlerini bırakmaz. Tatilde bir mafya liderini öldürdüklerini sanan Yıldız ve Ender cinayeti ört bas etmek için Caner ve Emir'den yardım ister. Otelden zorlukla çıkarken Handan'ın yollarını kesmesiyle işler iyice sarpa sarar. Ender hem peşindeki mafyadan, öldürdüklerini sandığı mafya liderinden ve Handan'dan kurtulmak için plan yapar ve cinayet el birliğiyle Handan'ın üzerine kalır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.