Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 20 Mart 168. bölüm

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 20 Mart 168. bölüm
FOX TV'nin ilgiyle seyredilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölümü ilgiyle bekleniyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımın ne zaman yayınlanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Medyapım imzası ve Fatih Aksoy yönetmenliği ile FOX TV'de yayınlanan rekortmen dizi Yasak Elma'nın yeni bölümü sabırsızlıkla bekleniyor. Reyting zirvesine oynayan ve çoğu zaman da birinci olan dizide bu hafta yaşanacaklar merak edilirken yayın saati ve günü de öğrenilmek isteniyor. Kadrosunda yer alan oyuncularla gündemden düşmeyen Yasak Elma'ya dair birçok detay haberimizde yer almaktadır.  Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...


 

Yasak Elma 168. bölüm ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Başarılı dizi Yasak Elma'nın 168'inci bölümü saat 20.00'de FOX TV'de yayınlanacak. 20 Mart 2023 Pazartesi günü izleyicilerin karşısına çıkacak yapımda aşk, heyecan ve komedi yine eksik olmayacak.


Yasak Elma 168. bölüm özeti

Yıldız, Julia ve Doğan’ı birlikte görmenin şaşkınlığını yaşarken, Doğan masumiyetini ispat etmeye çalışır. Doğan Ata ve Yıldız arkadaşlığından hoşlanmaz. Kumru ve Selim birlikteliği gizli bir şekilde devam ederken, Kumru’nun Selim’e yaptığı ziyaret ilişkilerinin gidişatı için bomba etkisi yaratacak olaylara gebedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.