Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
FOX TV'nin rekortmen dizisi Yasak Elma, yeni haftanın başlamasıyla birlikte milyonları da ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Başarılı yapımı seyretmek isteyenler yeni bölüme dair sorgulamalarda buşunuyor ve saatler de buna göre en çok araştırılan konuların arasında geliyor. Yasak Elma yen bölüm ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Baş rollerinde Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Nilperi Şahinkaya ve Murat Aygen gibi isimlerinde bulunduğu Yasak Elma'nın yeni bölümü için geri sayım devam eidyor. Popüler yapım 165. bölümü ile en son seyircisinin karşısına çıkarken yeni hafta için sabırsız bir bekleyiş söz konusu. İzleyiciler dizinin tarihini ve saatini öğrenmek üzere sorgulamalarda bulunup bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Yasak Elma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

FOX TV'nin pazartesi günlerindeki reyting kozu Yasak Elma, 6 Mart 2023 Pazartesi günü saat 20.00'de yayınlanacak. Yeni bölümde de aşk, heyecan ve komedi yine izleyicilerin karşısında olacak.


 

Yasak Elma 166. bölüm özeti

Doğan’ın Yıldız’ı kazanmak için hayatından  Julia’yı tamamen çıkarması, Julia’nın intikam planı yapmasına neden olur. Kardeşini de yanına alarak kusursuz bir plan yaparlar ama işler bekledikleri gibi gitmez. Yıldız ise Doğan’la barışma konusunda kararsızdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.