Yemekteyiz Berkay kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkay Demirci Instagram hesabı

Yemekteyiz Berkay kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkay Demirci Instagram hesabı
TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarıyla haftanın kazananı olabilmek adına yarıştığı zorlu programa ünlü bir isim daha katılıyor. Berkay Demirci beş gün boyunca masada ve mutfakta birincilik nücadelesi verecek. Peki, Yemekteyiz Berkay kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkay Demirci Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Yemekteyiz 8-12 Kasım yarışmacıları ile ekranlardaki yerini alıyor. Pazartesiden cumaya kadar yaşanacak rekabette herkes iddialı ve 15 bin liranın sahibi olabilmek adına mücadele verecek. O isimlerden biri de Berkay Demirci oldu. Kendisi hakkında pek çok sorgulama yapılıyor çünkü ekranlara yabancı değil. Peki, Yemekteyiz Berkay kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Berkay Demirci Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



Yemekteyiz Berkay kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen Berkay Demirci 12 Mayıs 1995 doğumlu. 26 yaşında. İstanbullu. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü mezunu. Youtuberlık yapıyor. Dijital mecrada Gıybet Mi programıyla 3 senedir internet kullanıcılarının karşısına çıkıyor ve milyonlarca kez izleniyor. Kanalında daha önce Bircan Bali, Selin Ciğerci, Nil Karataş, Aycan Varış, Ümranto, Solmaz, Bahar Candan ve daha birçok ismi ağırladı. Ayrıca Karaköy'de de meyhane işletiyor. Costa Karaköy'de müşterilerini ağırlıyor. Instagram hesabı @berkayb3'tür.


zuhal topal'la yemekteyiz berkay demirci

zuhal topal'la yemekteyiz berkay demirci

zuhal topal'la yemekteyiz berkay demirci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.