“Yemekteyiz” birincisi Rahşan Suluhan’ın evlat acısı!

“Yemekteyiz” birincisi Rahşan Suluhan’ın evlat acısı!
Yemekteyiz yarışmasında birinci olmasıyla ve çektiği yemek videoları ile tanınan Rahşan Suluhan’ın oğlu hayatını kaybetti.

Hüsamettin Ozan Aslan - Çektiği yemek videoları ile tanındıktan sonra katıldığı yemek yarışma programı “Yemekteyiz”de de birinci olan Rahşan Suluhan’ın oğlu Selahattin Suluhan Mersin’de yaşamını yitirdi.

"Yeşil zeytinim bana veda etti"

Tıp Fakültesi öğrencisi 23 yaşındaki Selahattin Suluhan’ın Mersin’deki tarihi Çamlıyayla Namrun Kalesi’nden düşerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Aldığı haber karşısında yıkılan Rahşan Suluhan, “Yeşil zeytinim bana veda etti” diyerek feryadını dile getirdi. “Rahşan’ın Mutfağı” adını verdiği yemek hesabı ile adını duyuran ve “Yemekteyiz” yarışmasında aldığı birincilikten sonra iyice tanınan Suluhan’ın oğlunu kaybettikten sonra çektiği video ise görenlerin yüreklerini dağladı.

Olay nasıl meydana geldi?

Selahattin Suluhan’ın Mersin şehrinde yer alan Namrun Kalesi’nin 50 metre yükseklikte yer alan seyir terasından düştüğünü gören kişilerin, polise haber vermesiyle ekipler hemen olay yerine geldi. Sağlık ve polis ekiplerince kimlik tespiti yapılan Suluhan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği bildirildi. Cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırılan Selahattin Saruhan’ın ölümü ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Acılı anne Rahşan Suluhan ise oğlunu kaybettiğine dair yayınladığı videoda ağlayarak acısını dile getirdi. Ünlü fenomene başsağlığı mesajları yağdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.