Yemekteyiz Gaye kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye Şengül Instagram hesabı

Yemekteyiz Gaye kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye Şengül Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başladı. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu maratonun yarışmacılarından biri de Gaye Şengül oldu. Kendisine verilen sürede elinden geleni yapacak olan Gaye Şengül hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor ve bilgi sahibi olunmak isteniyor. Yemekteyiz Gaye kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye Şengül Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Bu sezon ekranlarda lezzet fırtınası estiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha başladı. Pazartesi gününden cumanın son anına kadar gerçekleşecek zorlu rekabete katılarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimlerden biri belirlendi. Gaye Şengül kendi gününde hem rakiplerinin karşısına çıkıp onlardan birincilik adına en yüksek puanları almak hem de Zuhal Topal'ın açıkladığı kazanan yarışmacı olmak istiyor. Kendisi hakkındaki araştırmalar da cuma gününden bu yana devam ediyor. Peki, Yemekteyiz Gaye kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye Şengül Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye kimdir?

Bugünden itibaren önce masada sonra mutfakta marifetlerini sergilemek isteyen Gaye Şengül 35 yaşında. Asken Tokat Niksarlı. Tolga, Gani ve Doruk adından 3 çocuk annesi. İlkokul annesi. Yayınlanan yeni hafta fragmanında pilav içerisindeki "devlet hazinesi" benzetmesi ve Zuhal Topal'ın bayılma hareketini yapması dikkat çekti. Eğlenceli bir yapısı olan genç yarışmacının performansı da şimdiden izleyiciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye Şengül


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gaye Şengül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.