Yemekteyiz Sara kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sara Instagram hesabı

Yemekteyiz Sara kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sara Instagram hesabı
Türkiye'nin en eğlenceli ve lezzetli programlarından biri olarak yeni sezonda yoluna devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların boy göstereceği beş günlük maratona katılan isimlerden biri de Sara oldu. Güzel yarışmacıyı tanımak isteyenler hakkında araştırmalarda bulunuyor. Peki, Yemekteyiz Sara kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sara Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı eş yarışmacının pazartesiden cumaya kadar geçecek sürede mutfağa girerek verecekleri mücadele sonrasında alacakları puanlar haftanın kazananını belirleyecek. Zorlu maratona katılanlar arasında yer lan isimlerden biri de Sara oldu ve hakkında binlerce araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Yemekteyiz Sara kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sara Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Sara kimdir?

Bu haftanın yarışmacıları arasında yer alan Sara aslen İranlı. Bu sebeple İran'dan oldukça fazla kişi program için ekran başına geçecek. Kendisi kuaför. Aynı zamanda protez tırnak, kalıcı oje, kaynak, dövme ve microblading hizmetleri de veriyor. 1 kızı var. Tırnakları sebebiyle Berkay tarafından eleştirildi.


 Yemekteyiz Sara

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.