Yemin 250. bölüm özeti ve fragmanı izle

Yemin 250. bölüm özeti ve fragmanı izle
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de bir hafta daha sona eriyor. Emir'in oğlu ile başladığı yeni sezondaki yepyeni hikayede ilk beş gün geride kalıyor. Feride ve Emir'in yolları nasıl kesişecek? Kemal ve Narin'in hayatında neler olacak? Yemin 250. bölüm özeti ve fragmanı haberimzide yer alıyor.

Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Yemin'de 250 bölüm geride kalıyor. Yayınlandığı günden bu yana her bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen yapımın 50. haftasına nokta konulacak. Bilindiği üzere pazartesi yeni sezon başlamıştı. Emir, Reyhan'ın ardından başladığı hayatında büyük bir depresyona girmişti. Oğlunu kabullenmeyen Emir'i nasıl bir sürecin beklediği merak konusuydu. Ayrıca Kemal ve Narin'i de yeni gelişmeler bekliyor. Yemin 250. bölüm özeti ve fragmanı haberimzide yer alıyor.
 


Yemin 250. bölüm özeti

Cavidan, hapishanede tanıştığı Feride'ye çok alışmıştır. Onu torununun bakımını üstlenmeye ikna etmek için her şeyi yapmaktadır. Ancak Feride buna yanaşmamaktadır. Yengesinden gelen teklife kadar. Ağabeyi için gerkli olan böbreği kendisini kaçıran Reşat'ın evlenme şartıyla verecek olmasını kabullenmeyen Feride, Cavidan'ın teklifine evet diyecektir. Diğer yandan Emir, çocuğu ile birlikte başladığı hayatında yumuşama emaresi göstermemektedir. Oya ve Melike hastalanan bebeği Emir ile hastahaneye götürmüştür ancak yine de istenen sonuç alamamıştır.

 

Yemin 250. bölüm fragmanı

Çalkantılı birliktelik dönemlerinde zaman zaman tartışan hatta kavga eden ancak birbirlerini bırakmayan Kemal ve Narin artık farklı bir sürecin içindedir. Narin, yıllar sonra gördüğü annesi ve kız kardeşini hayatına almak üzeredir. Annesinin rahatsızlanmasına hiç belli etmese de çok üzülür. Bunu Kemal ile de paylaşır. Kumru ise işlediği planın tüm hızıyla ilerlemesine sevinmektedir. 

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.