Yemin 256. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Yemin 256. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle
Yeni sezonu ile yoluna devam eden Yemin'in bir bölümü daha geride kaldı. Emir ve Feride'nin yanısıra Narin ve Kemal'in yaşayacakları yeni gelişmeler izleyicileri ekran başına kilitledi. Bu akşam yayınlanan bölümü izleyemeyenler ya da yeniden seyretmek isteyenler için Yemin 256. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in yeni haftası da başladı. İlk bölüm ile izleyicilerin karşısına çıkan dizide Emir'in Feride ile olan mücadelesi devam ediyor. Ona hem alışmak isteyen hem de duruşundan taviz vermeyen Emir'in bundan sonraki bölümlerde neler yapacağı merak konusu. Diğer yandan Kumru'nun ölüme sürüklediği Narin canını zor kurtarmıştır ve hayattadır. Kemal ile olan bitene anlam vermek ve hayatlarına devam etmek istemektedir. Bu akşam yayınlanan bölümü izleyemeyenler ya da yeniden seyretmek isteyenler için Yemin 256. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 

Yemin 256. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yemin üçüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkıyor. Reyhan’ın ölümünden sonra toparlanamayan Emir’in zorlu yaşam savaşı Yemin ile ekrandaki yerini alıyor. Bir yanda büyük aşkı Reyhan’ın yasını tutan Emir diğer yanda ise annesiyle hiç tanışmamış minicik bir yürek. Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi ‘Yemin’ üçüncü sezonuyla hafta içi 20:45’te sevenleriyle buluşuyor. Büyük depremler yaşayan Tarhun ailesi geçen kötü günlerin ardından toparlanabilecek mi? Emir Reyhan’dan sonra nasıl bir yol seçecek? Geride kalan masum bebek aileyi bir araya getirebilecek mi? Tüm sorular Yemin ile yanıt buluyor.

yemin 257. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 256. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 256. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.

KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON


Yemin 257. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 257. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 256. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 257. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.


Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar



yemin emir


yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.