Yemin 259. bölüm özeti ve fragmanı izle

Yemin 259. bölüm özeti ve fragmanı izle
Kanal 7'nin sevilen ve ünü dünyaya yayılan dizisi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Emir ve Feride arasındaki ilişkide neler yaşanacak sorusunun cevabı da merakla öğrenilmek isteniyor. Yemin 259. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de perşembe günü iple çekiliyor. İzleyiciler son bölüm biter bitmez bir sonraki için araştırmalar başlıyor. Özet ve yeni bölümleri ile yayınlanan Yemin her gün izleyicileri ekran başına topluyor. Son bölümde Narin'in görme problemi sebebiyle herkes ona moral vermek ister. Emir, Kemal'in konağına gelir. Narin ile konuşur. Diğer yandan da Masal'a sımsıkı sarılır ve onu öper. Çok özlediğini söyler. Narin'in gözleri ne zaman görecek? Dizinin sıkı takipçileri bu soruların ve çok daha fazlasının yanıtını merak ediyor. Yemin 259. bölüm fragmanı haberimizde.

 

Yemin 259. bölüm özeti

Emir, Feride’nin abisi hakkında bilgi edinmek ister araştırması için yardım aldığı kişiden Feride’nin bir abisi olmadığını öğrenen Emir Feride’nin neden kendisine yalan söylediğini, aslında kim olduğunu öğrenmek için Feride ye yakın davranmaya başlar. Feride’nin yengesi Feride’den eşinin ameliyatı için para almıştı bu parayı kullanmadan eşinin ölümüne sebep olan yenge, Feride ile evlenmek isteyen Reşit’e yakalanır. Reşit, Feride’nin yerini bulmak için harekete geçer. Hapishaneden yerini öğrenmek isterken Feride’yi görür ve onu takip ederek kaldığı konağın yerini öğrenir. Birkaç gün Feride’nin o konakta ne iş yaptığını öğrenmeye çalışan Reşit, konağa girer ve Feride ile konuşmak ister. Emir Feride’yi Reşit ile konuşurken görür ve abim öldü yalanını bu adamla görüşmek için söylediğini düşünür.


 

Yemin 259. bölüm fragmanı

Kemal ve Narin'in hayatında neler değişecek? İzleyiciler en çok bunu merak ediyor. Hepsi ve daha fazlası yarın akşam Kanal 7 ekranlarında.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.