Yemin 261. bölüm özeti ve fragmanı izle

Yemin 261. bölüm özeti ve fragmanı izle
Kanal 7'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. Feride ve Emir arasındaki ilişkide yeni gelişmeler yaşanacak. Reşit, hayatlarına nasıl bir etki gösterecek? Neler değişecek? Emir'in Feride için Reşit ile uğraşması yeni bir aşkın filizlenmesine yardım mı edecek? Yemin yeni bölümde neler olacak? Yemin 261. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi olmayı sürdüren Yemin, 3. sezonunda da yoluna tüm hızı ile devam ediyor. Emir ve Feride'nin arasında filizlenen duyguların devamında neler yaşanacağı konusunda izleyiciler sabırsız. Tüm gece Feride'nin başında bekleyen Emir, bu kez de Feride'yi halasının elinden kurtarmıştır. Diğer yandan da Reşit ile uğraşmaya başlamıştır. Bu durum Feride'yi sevindirse de Cavidan'ın ortaya çıkma ihtimali sebebiyle aynı zamanda endişelendirmiştir. Yemin 261. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

 

Yemin 261. bölüm özeti

Kemal, Narin için tek bir umut aramaktadır. Onun gözlerinin yeniden görmesini sağlamak en büyük dileğidir. Annesi Münevver ve Şehriye için de. Ancak Kumru aynı tavrını sürdürür. Bundan sonra yaşanacaklar da merak konusudur. İzleyiciler Narin ne zaman görecek sorusunu sorarak yanıtını aramaktadır. Yeni haftada bu sorunun yanıtının verilmesi bekleniyor. 


 

Yemin 260. bölüm fragmanı

Emir'in Feride için yapacakları bunlarla sınırlı değildir. Ona zarar veren Reşit'in de peşinden gidecektir. Diğer yandan Oya, Feride'yi Emir'in odasında yakalar... Bundan sonra her şey değişebilir. Hepsi ve daha fazlası yarın akşam Kanal 7 ekranlarında.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.