Yemin 263. bölüm fragmanı izle - 30 Eylül Çarşamba yeni bölümde neler olacak?

Yemin 263. bölüm fragmanı izle - 30 Eylül Çarşamba yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin 3. sezonunda da ekranlardaki yerini alan Yemin'in 29 Eylül Salı akşamı yayınlanan yeni bölümü izleyicileri ekran başına kilitledi. Şimdi ise sırada yarın var. Peki çarşamba günü neler yaşanacak? Yemin 263. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Hafta içi akşamlarında izleyicisiyle buluşmaya devam eden Yemin'in yeni bölümü yayınlandı. Bu akşam 262. bölümü ile ekranlardaki yerini alan fenomen dizi ilgiyle izlendi. Emir ve Feride'nin yakınlaşmaya başladığı bir gün daha geride kaldı. Ayrıca Narin ve Kemal'in karşı karşıya geldiği rapor sorunu da çözüldü. Ancak Kumru acımasız planlarına devam edecektir. Bu kez ise karşısında annesi de vardır. Yemin 263. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 263. bölüm özeti

Reşit'i öldürmekten beter eden Emir, Feride'yi de koruyucu tavrını sürdürür. Ancak ona karşı hala katıdır. Serttir... Halası Oya'nın sorduğu soruya da yine Feride'nin iyiliği için cevap verir. Feride, Emir'e iyileşmesi için bir ilaç hazırlar. Emir ise onu odasından kovar. Kumru, ablasına okuduğu raporun ardından yaşananlara rağmen intikam duygusunu devam ettirir. Kemal'i ve onun lüks hayatını istemektedir.


 

Yemin 263. bölüm fragmanı

Feride tüm bunların ardında bir de Reşit ile uğraşmaktadır. Hayatını mahvetmek istediği Feride için her şeyi ortaya koyan Reşit, emeline ulaşabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası yarın akşam Kanal 7 ekranlarında.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.