Yemin 264. bölüm fragmanı izle - 1 Ekim Perşembe yeni bölümde neler olacak?

Yemin 264. bölüm fragmanı izle - 1 Ekim Perşembe yeni bölümde neler olacak?
Her geçen gün adından daha da söz ettiren ve 3. sezonunda da akşam saati kuşağında başarısıyla konuşulan Yemin'de bir gün daha geride kaldı. Emir ve Feride'nin hikayesinin zorluklara rağmen devam ettiği akşamda Narin ve Kemal de savaşını sürdürdü. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 264. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Reşit'in Feride'yi kaçırmasıyla işler karışmıştır. Yavaş yavaş ısındığı ancak bunu belli etmediği Feride'yi kurtarmak için harekete geçen Emir, her şeyi yapacaktır. Hatta silahın önüne dahi atlayacaktır. Diğer konakta ise Narin ve Kemal'in mücadelesi sürüyor. İzleyicilerin bir an dahi gözünü kırpmadan izlediği sevilen dizi Yemin 264. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 263. bölümde neler yaşandı?

Konakta herkes Feride'yi arar. Sefer onu bir adamla gördüğünü ve gittiğini söyler. Bu andan itibaren Oya konaktan temelli gidebileceğini söylerken Emir ise ona neler olduğunu öğrenmek istemektedir. Melike de bu durumdan üzüntü duymaktadır. Reşit, intikam ateşi ile yanıp tutuşmaktadır. Feride'yi hapsettiği yerde tutmak ve onunla zaman geçirebilmek için gayret göstermektedir. Tek amacı onun kalbini kazanmaktır. Emir, kendisine gelen mesaj üzerinden Feride'nin nerede olduğunu bulmaya çalışır. Narin gözlerinin görmemesi ile uğraşırken diğer yandan da nikah günü yaklaştıkça heyecanlıdır. Ama Kumru yine oyunlarını hazırlamaktadır. Kemal ise her şeyin kusursuz olması için uğraşmaktadır.


 

Yemin 264. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 1 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 264. bölüm fragmanıyla izle7.com'da. Reşit Feride’yle yetinmeyip Emir’i de tuzağına düşürür. Aynı yerde mahsur kalan ikili kurtulmayı başaracak mı? Reşit’in planı işler ve Emir de artık elindedir. Reşit, kırılan onurunu Emir’in canını yakarak düzeltmek ister. Feride gördüklerinden ötürü kahrolur. Artık birlikte mahsur kalan Emir ile Feride kaçmayı başarabilecek mi? Yaşanan her şeye rağmen evliliğe doğru doludizgin giden Narin ile Kemal’in mutluluklarına diyecek yoktur. Kumru ise bu sefer taktik değiştirir, hedefinde Masal vardır. Her geçen dakika daha da çığırından çıkan Kumru Masal için nasıl bir kötülük düşünüyordur.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.