Yemin 266. bölüm fragmanı - 5 Ekim Pazartesi neler olacak?

Yemin 266. bölüm fragmanı - 5 Ekim Pazartesi neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de yepyeni bir hafta başlıyor. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği pazartesi günü yine sabırsızlıkla beklenecek. Peki, 5 Ekim Pazartesi neler olacak? Yemin 266. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Feride ve Emir, Reşit'İn tuzağından kurtulmaya çalışmaktadır. Bu sırada eve demir çubuk getiren Feride, Emir'in zincirlerini çözmeye çalışır ama Reşit'e yakalanır. Ardından kovalamaca başlar.Uçurumun kenaarına kadar giderler. O anlarda kendisini çözmeye çalışan Emir de kurtulmuştur. O da Feride'yi aramak için yola çıkar. Feride ölümün ucundadır... Peki pazartesi neler yaşanacak? Yemin 266. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Yemin 265. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Kumru ablasının mutluluğunu bozmak için elinden geleni yapar. Kendisini yetersiz hisseden Narin ise büyük bir ikilem yaşar. Feride kaçma imkanı varken Emir’i bırakmaz ve kurtulabilmeleri için elinden geleni yapar. Reşit tehlikesi ise henüz geçmiş değildir. Feride ile Emir, kurtulabilecekler mi? Kumru bütün puanları toplamak ve ablasını yetersiz hissettirmek için Masal’ın kaybolma planını işletir ve sonunda da Masal’ı bulup kahraman olur. Bu saatten sonra Narin kendini suçlu hissetmeye başlar. Nikah masasında Narin beklenmektedir. Narin gelecek mi? Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta içi her gün 20:45’te Yemin ile Kanal 7’de…




yemin 267. bölüm
 

Yemin 266. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 5 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 266. bölüm özeri eklendikten sonra haberimizde okunabilecektir.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.