Yemin 267. bölüm fragmanı - 6 Ekim Salı neler olacak?

Yemin 267. bölüm fragmanı - 6 Ekim Salı neler olacak?
Kanal 7'nin günlük dizisi Yemin'in yeni haftasında ilk gün geride kaldı. Emir'in bebeğinin isim töreninin yapıldığı akşamda izleyiciler yine ekrana kilitlendi. Feride ve Emir kadar Narin ve Kemal'in evinde yaşanacaklar merak konusu. Peki yarın neler olacak? 6 Ekim Salı Yemin 267. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan ve akşam saatlerine damga vuran Yemin'de yeni bir heyecan daha başlıyor. İlk gün izleyicileri keran başına kilitleyen yapımda gözler yarına çevrildi. Emir artık oğlunu kabullendi. Onunla yeni bir hayata başlamak istiyor. Diğer yandan aklından Feride'yi çıkaramıyor. Ölüme dahi gittiği Feride için yapacakları da bununla sınırlı değil. Diğer yandan Kemal ve Narin'in mücadelesi de devam ediyor. Peki yarın neler olacak? 6 Ekim Salı Yemin 267. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yemin 266. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Oya, kafayı Feride'ye takmıştır. Onun server avcısı olduğunu yüzüne karşı söylemiştir. Ama Feride verdiği sözden dönmemek adına bunu da sineye çekmiştir. Ayrıca Emir'e de yardım etmek ve Reşit'in tuzağında oluşan yaralarını iyileştirmek ister. Bu durum yeni bir aşkın da kıvıclımlarını yavaş yavaş atıyor olarak yorumlandı. Her geçen gün adını daha da fazla kişiye duyuran Yemin'de Emir'in aoğlunn adı da belli oldu.


 

Yemin 266. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 6 Ekim Salı günü yayınlanacak olan 267. bölüm özeti eklendikten sonra haberimizde okunabilecektir.

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.