Yemin 267. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Yemin 267. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle
Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin'in yeni bölümü ekranlardaki yerini aldı. İzleyicileri ekran kilitleyen yapım yine soluksuz izlendi. Emir ve Feride arasında başlayan yakınlaşmanın nasıl devam edeceği merak konusu. Kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için Yemin 266. bölüm izle ve Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de haftanın ikinci bölümü ekranlardaydı. Seyircilerin ekran başına kilitlenip soluksuz izlediği bir bölümü daha geride bıraktığı yapımda Emir ve Feride'nin aşkına doğru adım adım gidiliyor. Kemal ve Narin arasında gerçekleşmesi beklenen nikahın ertelenmesi herkesin keyfini bozmuştur. Kumru haricinde. Olaylar bununla da sınırlı kalmayacaktır. Feride'nin görümcesi konağa gelmiştir ancak onun da planları farklıdır. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yemin 267. bölüm izle seçenekleri ve Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Yemin 267. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Münevver kızı için gözlerini feda etmeye hazırlanır. Kumru ise annesinin bu fedakarlığı karşısında iyice hırçınlaşır. Narin’e zarar vermek isteyen Kumru ne yapacak? +Feride’yi, Reyhan’ın kıyafeti içinde gören Emir büyük bir şok yaşar. Biraz olsun Feride’ye karşı öfkesi dinen Emir gördüğü tablodan sonra ne yapacak? Narin yıkılan özgüveninin altında ezilmektedir. Öte yandan Münevver kızının iyiliği için gözlerini verme fikrindeyken büyük bir tehlike ile burun buruna gelir. Bu sırada Kemal ile Narin’in eskilerden bir misafirleri gelir. Bu misafir Narin’e iyi mi gelecek yoksa yine Kumru’nun hamlesiyle her şey daha da kötüye mi gidecek?

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 267. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 267. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON


Yemin 268. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 268. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 267. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 268. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.


Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar



yemin emir


yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.