Yemin 268. bölüm fragmanı izle - 7 Ekim Çarşamba yeni bölümde neler olacak?

Yemin 268. bölüm fragmanı izle - 7 Ekim Çarşamba yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Emir ve Feride kadar Kemal ve Narin arasındaki ilişkide yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gözler ise yarına çevrildi. Peki Yemin 7 Ekim Çarşamba yeni bölümde neler olacak? Yemin 268. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de haftanın ikinci günü geride kaldı. Bu akşam yaşananlar bir kez daha izleyicileri ekran başına kilitledi. Yemin'in 267. bölümü birçok gelişmeye de gebeydi. Zaman zaman sert rüzgarların estiği ancak aşk ve şefkatin eksik olmadığı bir gün dah sona erdi. Kemal ve Narin'in mücadelesi de devam ediyor. Peki yarın neler olacak? 7 Ekim Çarşamba Yemin 267. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.
 

Yemin 267. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Oya, Reyhan'ın kıyafetini Feride'ye vermiş ve ona güvenmediğini bir kez daha ortaya koymuştur. Emir de Feride'ye gösterdiği tepki ile konağı ayağa kaldırmıştır. Reyhan'ı unutamamıştır. Diğer tarafta ise Feride'nin yengesi konağa yerleşmenin planlarını yapmaktadır. Narin ve Kemal'in evine gelen misafirlerinin yaşayacakları da sürpriz olacaktır. Kumru'nun siniri giderek artmaktadır. Tahammülü giderek düşmektedir. Hikmet Tarhun ve Feride'nin yengesi arasında yeni bir aşk mı doğacak?


 

Yemin 268. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 7 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 268. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 249. bölüm özeti

yemin 249. bölüm izle

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm

Yemin 245. bölüm
























Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm

Yemin 240. bölüm






 






























 














 












 

yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

yemin emir

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.