Yemin 268. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle

Yemin 268. bölüm izle | Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in 268. bölümü 7 Ekim Çarşamba günü yayınlandı. Diziyi kaçıranlar ya da yeniden seyretmek isteyenler için Yemin 268. bölüm tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de haftanın üçüncü bölümü ekranlardaydı. Seyircilerin ekran başına kilitlenip soluksuz izlediği bir bölümü daha geride bıraktığı yapımda Emir ve Feride'nin aşkına doğru adım adım gidiliyor. Son olarak Songül'ün oyunu sonrasında kendisini Emir'in odasında bulan Feride, yaraasını iyileştirmek üzere harekete geçer. O sırada da Hikmet Bey tam odaya girecekti ancak orada bölüm bitti. İzleyiciler de bugünkü bölümde neler olacağını merakla beklemeye başladı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Yemin 268. bölüm izle seçenekleri ve Yemin tek parça, Youtube, full ve Kanal 7 izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Yemin 268. bölüm özeti

Yemin’de bu akşam Feride ateşi çıkan Emir’le yakından ilgilenir. Songül ise Emir ve Feride’nin yalnız kalması için onları Sapanca’ya göndermeye çalışır. Songül’ün amacı ne? Feride, ateşler içinde yatan Emir’le ilgilenirken Hikmet’e yakalanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır. Songül’ün hamlesi ile yakalanmaktan kurtulan Feride Emir’in bir an evvel iyileşmesi için elinden geleni yapar. Öte yandan ise Songül boş durmaz ve Emir ile Feride’nin Sapanca’ya beraber gitmesi için bir hamle yapar. Kasabasına Emir ile beraber dönmek zorunda kalan Feride’yi geçmişinin ortaya çıkma tehlikesi karşılar. Emir her şeyi öğrenecek mi? Narin gözleri görmese hem Kemal’in desteği hem de zekasıyla günü kurtarmış yine kahraman olmuştur. Münevver büyük bir tehlikeye adım adım yaklaşmaktadır. Kumru hamlelerinin boşa düşmesinden ötürü yine öfkeye kapılır. Kemal’in Narin’in sadece güzelliğine değil zekasına da aşık olduğunu fark eden Kumru yöntem değiştirir. Narin’in psikolojisini bozmayı planlayan Kumru amacında başarılı olabilecek mi?

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

yemin 268. bölüm fragmanı

yemin 267. bölüm

YEMİN 266. BÖLÜM FRAGMANI

emanet 265. bölüm fragmanı

Yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 264. bölüm fragmanı


yemin 264. bölüm fragmanı

yemin 259. bölüm fragmanı

yemin 258. bölüm

yemin 258. bölüm fragmanı

yemin 252. bölüm fragmanı


yemin 247. bölüm fragmanı



Yemin 268. bölüm Youtube izle

Bilindiği üzere tüm kanallar, yapımlar ve diziler Youtube'da bir kanal sahip. En azından bu üçünden biri sürekli olarak dizilerin tüm bölümlerini yayınlıyor. O dizilerden biri de Yemin. Yeni bölüm sona erdikten sonra dizinin son bölümünü Youtube üzerinden tek parça olarak izleyebilirsiniz.


Yemin 268. bölüm izle

Ulusal televizyon kanallarından biri olarak uzun süredir yayın yapan Kanal 7'yi izlemek için pek çok yöntem bulunmaktadır. Televizyonlarınız haricinde telefon, masaüstü bilgisayar ve tabletlerinizden de seyredebilirsiniz.


KANAL 7 HD FREKANS AYARLARI
Türksat 4A
Frekans 12103
Polarizasyon yatay
Symbol rate 8333
FEC 2/3
Modulasyon: 8SPK, Pilot: ON

yemin emir


Yemin 269. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yayınlandığı günden beri gösterdiği performansıyla dikkat çeken ve prime time kuşağındaki dizilere adeta meydan okuyan Yemin'in 269. bölüm fragmanı yayınlanmadı. 268. bölüm sonrası ne zaman yayınlanacağı belli de değil.. Biz de siz değerli okuyucularımıza buradan aktaracağız. Her geçen gün kitlesini artıran Yemin 269. bölüm fragmanı ve özeti ve izle seçenekleri ile karşınızda olacağız.



 

Yemin oyuncuları

Cansu Tuman, Gökberk Demirci, Yaghmur Shahbazova , Can Verel, Cansın Mina Gür , Gül Arcan , Berkant Müftüler , Ceyda Olguner, Elif Özkul, Gözde Gündüzlü, Melahat Abbasova, Hülya Aydın, Derya Kurtuluş, Mustafa Şimşek , Esra Çoban, Barış Gürses, Can Çağlar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.