Yemin 272. bölüm fragmanı izle - 13 Ekim Salı yeni bölümde neler olacak?

Yemin 272. bölüm fragmanı izle - 13 Ekim Salı yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. İzleyicilerin ekran başına kilitlendiği akşamda Emir, Feride ile birlikte geçirdiği gecenin akıbetini sorguluyor. Kemal, Narin'in tavırları sebebiyle düştüğü durumdan kurtulmak istiyor. Yeni günde neler olacağı da öğrenilmek isteniyor. Yemin 272. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Yemin'de haftanın ilk günü geride kaldı. Bu akşam yaşananlar bir kez daha izleyicileri ekran başına kilitledi. Yemin'in 271. bölümü birçok gelişmeye de gebeydi. Kendisi için gözlerini feda edecek annesine karşı tavrı yumuşama eğiliminde olan Narin ne yapacak? Emir, Feride'den istediği yanıtı alma konusunda ısrarcı. Kemal de Narin ile mücadelesinde kırılan kalbinin onarılmasını istiyor. Peki yarın neler olacak? Yemin 13 Ekim Salı Yemin 272. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 271. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Emir, rengiden döndükten sonra kendisini iyileştirmek için çaba sarf eden Feride ile neler yaşadığını öğrenmek istemektedir. Çünkü ona karşı bundan sonra nasıl davranacağını kafasında belirlemektir amacı. Feride ise tüm olanlar sırasında ayık olduğundan her şeyi bilmektedir ve cevap vermemek adına sürekli kaçar. Emir'in çağrı cihazına dahi cevap vermez. Songül ise planını yürütmektedir. Hikmet'i arayarak arabada cüzdanı unuttuğunu söyler ve buradan itibaren yeni bir macera daha başlar konakta. Ayağını da bahane ile alçıya aldırır. Hikmet de iyileşene kadar konakta kalacağını söyler. İzleyiciler de Hikmet'in Melike ile mi yoksa Songül ile mi evleneceğini merakla beklemeye başladı. Hepsi ve daha fazlası yarın Kanal 7'de.



yemin 273. bölüm fragmanı

yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 272. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 13 Ekim Salı günü yayınlanacak olan 272. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.