Yemin 274. bölüm fragmanı izle - 15 Ekim Perşembe yeni bölümde neler olacak?

Yemin 274. bölüm fragmanı izle - 15 Ekim Perşembe yeni bölümde neler olacak?
Hafta içi yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Feride ve Emir arasındaki yakınlaşmanın ardından artık aşk tohumlarının ne zaman ekileceği merak konusudur. Kumru ise Kemal ve Narin'in arasını bozmak adına her şeyi yapmaktadır. Yemin 274. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

3. sezonunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Yemin bir kez daha izleyiciler ekran başına kilitlendi. Haftanın üçüncü gününde de yaşananlar pür dikkat izlendi. Yeni gelişmelerin ekrana taşındığı bölüm yine çok konuşuldu. Emir, ihale dosyasını okumak üzere açtırdığı dosya vesilesi ile Feride'ye daha da yakınlaşır. Feride'nin kalbi duracak gibi olur. Olanlara da anlam vermekte zorlanır. Peki yarın neler olacak? Yemin 14 Ekim Çarşamba Yemin 273. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 273. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Feride, yanlışlıkla fotoğrafını aldığı Emir'den köşe bucak kaçar. Ardından da çerçeveyi kırar. Ne yapacağını düşünürken bir de Emir'in kullandığı bilgisayarın başına geçmesini istemesi tüm işaretleri de ortaya koymaktadır. Ring sonrasındaki gecenin ardından bunun yaşanması izleyicileri de heyecanlandırmaktadır. Kumru, annesi Münevver'in ısrarına rağmen onu tehdit ederek yemeğe doğru yol alır. Narin ise hiçbir şeyden habersiz kendi dünyasında Kemal ile yaşadıklarını düşünmeyeve anlamlandırmaya çalışır. Onu kırdığını ve bundan sonra daha iyi olacaklarını hayal eder. Şehriye de onaylar. Ona destek çıkar. Songül ise kendisi hakkında söylenti çıkardıkları yönündeki yalanı ile Hikmet'e karşı yeni bir oyun başlatır. Hepsi ve daha fazlası yarın Kanal 7'de.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 274. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 15 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 274. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.