Yemin 275. bölüm fragmanı izle - 16 Ekim Cuma yeni bölümde neler olacak?

Yemin 275. bölüm fragmanı izle - 16 Ekim Cuma yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de her geçen gün heyecan giderek artıyor. Emir'in Feride ile başladığı aşk yolculuğunda ufak adımlar atılmaya devam ediyor. Kemal, Narin'in yerini almaya çalışan Kumru'nun hayallerini suya düşürdü. Peki yarın neler olacak? Yemin 275. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

3. sezonunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Yemin bir kez daha izleyiciler ekran başına kilitlendi. Haftanın dördüncü gününde de yaşananlar pür dikkat izlendi. Yeni gelişmelerin ekrana taşındığı bölüm yine çok konuşuldu. Emir, kilitli kaldığı depoda Feride ile birlikte yine hem komik hem de aşk evresindeki bir çiftin adımlarını attı. Ayrıca seyircilerin bir de sitemi var kendisine. Peki yarın neler olacak? Yemin 16 Ekim Perşembe Yemin 275. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 274. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Feride yine Emir ile baş başa kaldı. Songül'ün oyunu ile saatlerce depoyu paylaşan Emir ve Feride'nin aşka yelken açan adımları ilgiyle izlendi. Kumru ise yine hayal kırıklığına uğradı. Bir kez daha Kemal'den ve Narin'den darbe yiyen Kumru, yemek için gittiği restoranı dağıttı. Songül, Feride ile Emir'in arasını yapmak için her kozu oynamayı sürdürüyor. Ancak Emir'e Reyhan'ı ne çabuk unuttuğu yönünde tepkiler sosyal medyada yer buluyor. Talaz ve Cemre ise çekirdek satmak için gittikleri yerde zabıtalar tarafından kovalanır. Masal, Narin'in hayata dönüşüne çok sevinir. Kemal de. Her şeyin eskisi gibi olacağını ve birlikte mutluluk için yaşacaklarını söyler Narin. Kemal ile gittiği yemekten de neşe içinde kalkar. Hepsi ve daha fazlası yarın Kanal 7'de.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 275. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 15 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 275. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.