Yemin 276. bölüm fragmanı izle - 19 Ekim Pazartesi yeni bölümde neler olacak?

Yemin 276. bölüm fragmanı izle - 19 Ekim Pazartesi yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de 55. hafta da geride kaldı. Yayınlandığı günden bu yana adını dünyaya duyuran fenomen yapımda bu akşam da Emir ve Feride'nin köşe kapmacası izlendi. Kemal ve Narin'in Kumru ile mücadelesi de devam etti. Peki pazartesi neler olacak? Yemin 276. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

3. sezonunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Yemin bir kez daha izleyiciler ekran başına kilitlendi. Haftanın son gününde de yaşananlar heyecanı yükseltmeye yetti. Yeni gelişmelerin ekrana taşındığı bölüm yine çok konuşuldu. Emir ve Feride'nin depoda kilitli kalmalarından sonra birbirlerine karşı tavırları merak içerisinde bekleniyordu. Ayrıca Kemal ve Narin'in evinde olanlar da ilgiyle izlendi. Peki yarın neler olacak? Yemin 16 Ekim Perşembe Yemin 275. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 274. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Feride yine Emir ile baş başa kaldı. Hem de bir kez daha Songül'ün oyunuyla. Hikmet ve Oya'nın düğüne gitmesini fırsat bilen Songül, Feride ile Emir'i yalnız bıraktı. Yaptıkları için kendisini affettirme hissine kapılan Feride,  Emir için yemek masası hazırladı ve mumlarla donattı. Emir ise hislerini söyleyip söylememe konusunda kararsızdır. Eşini toprağa vermesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Feride ile yakınlaşmasının nasıl karşılanacağını da geçirir aklından. Ancak hayata da tutunma konusunda bir yerden başlaması gerekmektedir. Kumru bir kez daha oyununu oynar. Bu kez Şehriye ve annesi Münevver'i de bu plana dahil eder. Hedefi ablasına unutamayacağı bir yıkım yaşatmaktır. Hepsi ve daha fazlası yarın Kanal 7'de.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 276. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 19 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 276. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.