Yemin 277. bölüm fragmanı izle - 20 Ekim Salı yeni bölümde neler olacak?

Yemin 277. bölüm fragmanı izle - 20 Ekim Salı yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in 3. sezonundaki yolculuğu sürüyor. 56. haftasına bugün başlayan dizide yaşananlar ekran başındakileri adeta televizyona kilitledi. Emir ve Feride arasında başlaması beklenen aşk yerine öfke dolu anlar izleyicileri üzdü. Peki, 20 Ekim Salı yeni bölümde neler olacak? Yemin 277. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

3. sezonunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Yemin bir kez daha izleyiciler ekran başına kilitlendi. Haftanın ilk gününde de yaşananlar heyecanı yükseltmeye yetti. Yeni gelişmelerin ekrana taşındığı bölüm yine çok konuşuldu. Emir ve Feride'nin depoda kilitli kalmalarından sonra birbirlerine karşı tavırları merak içerisinde bekleniyordu. Hatta birbirlerine belki de ilk defa bu kadar yaklaşacaklardı ancak Emir'in sözleri ortalığı darmadağın etti. Kumru büyük şok yaşadı! Kemal ve Narin'in evinde olanlar da ilgiyle izlendi. Peki yarın neler olacak? Yemin 20 Ekim Salı Yemin 277. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 276. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de bu akşam Feride yine Emir ile baş başa kalmıştı. Devamında romantik anların yaşanması ve aşka doğru yelken açılması bekleniyordu ama olmadı. Emir'in iğneleyici, aşağılayıcı ve hakaret dolu sözleri sonrasında Feride'nin tokadı yüzünde patladı. Ardından öfkelenen Emir ise masayı dağıttı. Koltuğa tekme attı. Bu tutumunu da sonrasında sürdürdü. Feride'nin birçok kez namusuna dil uzattı. Onu para avcılığı ve kadınlığını kullandığı yönünde itham etti. Songül ise durumu getirdiği yerden kurtarmak için arayışa girdi ve Emir'e kahve götürdü. Durumu açıkladıktan sonra ise Emir'in başından aşağı kaynar sular döküldü. O an ne söyleyeceğini de bilemedi. Oya ve Emir'in tutumu Hikmet'in tepkisi ile karşılaşır. Çalışanlarına karşı daha hürmetli olmaları gerektiğini hatırlatır. Kemal, oyun oynayan Kumru'yu kendi tezgahına düşürerek sözleşme imzalayacağı Engin ve eşine Narin'i tanıştırarak olanları anlattı. Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in 277. bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 277. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 20 Ekim Salı günü yayınlanacak olan 277 bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.