Yemin 278. bölüm fragmanı izle - 21 Ekim Çarşamba yeni bölümde neler olacak?

Yemin 278. bölüm fragmanı izle - 21 Ekim Çarşamba yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin akşam saatlerinde yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin sevgilisi haline gelen dizisi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. İzleyicilerin her geçen gün daha da fazla ilgi gösterdiği yapımın hafta ortasındaki bölümü de sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, 21 Ekim Çarşamba yeni bölümde neler olacak? Yemin 278. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

3. sezonunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Yemin bir kez daha izleyiciler ekran başına kilitlendi. Haftanın ikinci gününde Emir ve Feride arasında yaşanacaklar sabırsızlıkla beklenirken flaş bir misafir ortalığı karıştırdı. Diğer yandan Songül de bu ilişkinin var olabilmesi için sonuna kadar savaşıyor. Aslında kendi işine gelmesi konusunda yeni oyunlar yapıyor. Kemal ve Narin'in evinde olanlar da ilgiyle izlendi. Peki yarın neler olacak? Yemin 21 Ekim Çarşamba Yemin 278. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 276. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'in bir önceki bölümünde Emir, hakkında önyargı ile konuştuğu ve hakaretler ettiği Feride'ye karşı yaptıklarını affettirmek için uğraşmaya çalışmıştı. Ancak bu tavır karşılık bulmadı. Feride önce ona sert bir tepki gösterdi ardından da aldığı paraları yatağa fırlatarak evini geri aldı. Bu durum Emir'i mahcup etmişti. Bugün ise uzun süre sonra konağa gelen Semih, Feride'ye ilgi duymaya başlayınca Emir'in içinde fırtınalar kopmaya başladı. Sevdiği kadını kıskanan Emir, en yakın arkadaşıyla karşı karşıya gelmek üzereydi. Diğer taraftan Kemal ve Narin'in göz konusundaki savaşı sürmektedir. Narim, hayal olarak Masal'ı gördükten sonra Kemal ile birlikte soluğu hastanede aldı ancak sonuçlar negatif olarak açıklandı. Songül, Feride'nin aldığı paraların kaynağını araştırmayı da sürdürmektedir. Emir'den aldığını zannettiği 500 bin liranın izini sürmektedir. İlk adresi de Hikmet Bey'dir. Ancak istediği cevabı alamaz. Oyunun devamı merakla beklenmektedir. Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 278. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 21 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan 278. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.