Yemin 279. bölüm fragmanı izle - 22 Ekim Perşembe yeni bölümde neler olacak?

Yemin 279. bölüm fragmanı izle - 22 Ekim Perşembe yeni bölümde neler olacak?
Karamel Yapım imzasıyla Kanal 7 ekranlarındaki yerini almaya devam eden Yemin dizisinde bir bölüm daha sona erdi. Feride ve Emir'in başlayan aşk yolculuklarında devam eden huzursuzluklara bir de Semih piyangosu çıkmıştı. Yaşanacaklar merak konusuydu ve izleyiciler şimdiden yarını beklemeye başladı. Yemin 279. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

3. sezonunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Yemin bir kez daha izleyiciler ekran başına kilitlendi. Haftanın üçüncü gününde Emir ve Feride arasında yaşanacaklar sabırsızlıkla beklenirken Semih'in konakta sürekli olarak Feride ile ilgilenmesi hesapları bozdu. Emir ile karşı karşıya gelen Semih'in istediklerine ulaşıp ulaşmayacağı da merak konusu. Kemal ve Narin'in evinde olanlar da ilgiyle izlendi. Peki yarın neler olacak? Yemin 22 Ekim Çarşamba Yemin 279. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 278. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de Emir, sevdiğine karar verme aşamasında olduğu Feride için Semih tehdidini bertaraf etmek istemektedir ancak bu tutumu hemen fark edilir. Semih de Feride'ye karşı korumacı tavrını ve onu kıskanmasını Emir'e söyler. Ama Emir bunu kabullenmez. Aklında da sürekli Feride vardır. Onunla yeni bir hayata başlayacağı düşüncesi aklında dolaşmaya başlar. Diğer taraftan Kumru'nun oyunları ile sallanan Kemal ve Narin'in evinde tam sular duruldu derken bir patlak daha ortaya çıktı. Kumru, annesiyle girdiği tartışmada Kemal'i sevdiğini söyledi. Bu anlara tanık olan va duydukları ile şoka giren Kemal'in tepkisi ve sonrasında yapacakları da izleyicielr tarafından ilgiyle izlendi. Semih, birlikte kahvaltı hazırladığı Feride'ye yakınlık gösteriyor. Emir bunu nasıl karşılayacak? Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 279. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 22 Ekim Perşembe günü yayınlanacak olan 279. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.