Yemin 280. bölüm fragmanı izle - 23 Ekim Cuma yeni bölümde neler olacak?

Yemin 280. bölüm fragmanı izle - 23 Ekim Cuma yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin'in bir bölümü daha sona erdi. Feride ve Emir'in her geçen gün birbirlerine biraz daha yaklaştığı dizide bugün de izleyiciler ekran başına kilitlendi. Gözler ise haftanın son bölümü için cuma gününde. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 280. bölüm fragmanı haberimizde.

3. sezonunda da yoluna emin adımlarla ilerleyen Yemin bir kez daha izleyiciler ekran başına kilitlendi. Haftanın dördüncü gününde Emir ve Feride arasında yaşanacaklar sabırsızlıkla beklenirken Semih'in konakta sürekli olarak Feride ile ilgilenmesi hesapları bozdu. Ardından da Semih, Emir'e restini çekti: Ya Feride'ye olan aşkını söyle ben çekileyim ya da bırak benim olsun... Kemal ve Narin'in evinde olanlar da ilgiyle izlendi. Peki yarın neler olacak? Yemin 23 Ekim Cuma Yemin 280. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 279. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de Emir, Semih ve Feride'nin yakınlaştığını duyduğu anda elindeki çay bardağını kırar. Elinde yaralar oluşur. Herkes elinden geleni yapmak isterken Emir ise kendisi bu yarayı halledeceğini söyler. Kemal, Kumru ile Münevver'in tartışmasına tanıklık eder. Kumru'nun kendisine aşık olduğunu duyan Kemal'in tepkisi de sert olacaktır. Ve o andan itibaren Narin ile Masal'ı düşünür. Özellikle de Narin'i. Çünkü yıllar sonra karşsıına çıkan annesi ve kardeşinin ardından böyle bir darbeyi yemek ona iyi gelmeyecektir. Ayrıca olanlardan Masal'ın da etkilenecek olması Kemal'i endişelendirir. Emir ve Semih'in arasındaki hesaplaşma nasıl sonuçlanacak? Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 280. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 23 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 280. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.