Yemin 281. bölüm fragmanı izle - 26 Ekim Pazartesi yeni bölümde neler olacak?

Yemin 281. bölüm fragmanı izle - 26 Ekim Pazartesi yeni bölümde neler olacak?
Kanal 7'nin fenomen dizisi Yemin'de yeni bir hafta daha başlıyor. Cuma günü sona eren bölümün ardından gözler yeni haftaya çevrildi. Emir ve Feride arasında filizlenmeye başlayan aşkta neler yaşanacak? sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. Yemin 281. bölüm fragmanı haberimizde.

Yayınlandığı günden bu yana adından söz ettiren ve ününü dünyanın birçok yerine yayan Yemin'de 56. haftanın sonuna gelindi. Emir ve Feride'nin başlayan hikayesinde Semih engelinin aşıp aşılmayacağı merak konusuydu. Ayrıca Kumru'nun, ablasının eşi Kemal'e aşık olduğunu defalarca haykırması sonrasında neler olacağı sabırsızlıkla bekleniyordu. Kemal, Kumru'ya karşı nasıl bir tavır takınacak? Peki yarın neler olacak? Yemin 26 Ekim Pazartesi Yemin 281. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.


 

Yemin 279. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de Emir, hafta başından bu yana Semih tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Semih'in, Feride ile ilgilenmesini hazmedemeyen Emir, kafayı ona takmıştı. Feride'yi kaybetme korkusuyla panikleyen Emir'in nasıl bir reaksiyon göstereceği merak kounsu haline gelmişti. Kumru ablasnın hayatını değiştirecek ve mahvedecek planlarını sürdürmeye kararlı. Aşık olduğu Kemal için itirafta bulunan Kumru'yu annesi engellemek istedi ama başarılı olamadı. Evden gitmek isteyen Münevver, Kumru ile farklı bir eve çıkma kararı aldı. Kumru bu olayı da suistimal ederek ablasına farklı lanse etti ve gerçekleri anlatmadı. Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 281. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 26 Ekim Pazartesi günü yayınlanacak olan 281. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum