Yemin 284. bölüm fragmanı izle - Yarın neler olacak? 8 Kasım 2020 Pazar

Yemin 284. bölüm fragmanı izle - Yarın neler olacak? 8 Kasım 2020 Pazar
Kanal 7'nin en çok sevilen dizisi Yemin'de bir akşam daha geride kaldı. Feride ve Emir'in aşka yelken açtıkları günde izleyiciler ekran başına kilitlendi ve saatlerce zaman geçirdi. Ardından da gözler pazar gününe çevrildi. Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 284. bölüm fragmanı haberimizde.

Karamel Yapım'ın en sükseli dizisi olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de 283. bölüm de sona erdi. İzleyicilerin bir an bile televizyon başından ayrılmadığı akşamda şimdiden gözler yarına çevrildi ve bundan sonra yaşanacaklar da merak konusu olarak araştırılıyor. Feride ve Emir'in arasındaki ilşki hangi yöne gidecek? Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 8 Kasım Pazar 284. bölüm fragmanı haberimizde.


 

Yemin 283. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Feride, sosyal yardım kampanyası kapsamında gittiği Halime Teyze'nin evinde Emir ile karşılaşır ve şoke olur. Halime Teyze'nin Emir ile söyledikleri de onu etkiler. Ardından da Emir'e neden geldiğini sorar. Cevap olarak da Emir'in kaçamak sözleri dökülür. Ama Feride her şeyin farkındadır. Ona karşı yumuşayarak gönlünden geçenleri anlatır. Emir de mutlu olur. Kumru, hastanede tümör gerçeği ile yüzleştikten sonra ne yapacağını bilemez. Tek yaptığı ağlamak ve ablasından özür dilemektir. Öleceği korkusu ona geri adım attırmıştır. Belki de sadece öyle göstermek istemiştir. Münevver ise artık konakta değil kendi evlerinde ayrı bir şekilde yaşamak istediklerini söyler. Narin ise bunu kabul etmez. Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 284. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 7 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 284. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum