Yemin 285. bölüm fragmanı izle - Gelecek hafta neler olacak? 14 Kasım 2020 Cumartesi

Yemin 285. bölüm fragmanı izle -  Gelecek hafta neler olacak? 14 Kasım 2020 Cumartesi
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in bir haftası daha sona erdi. Pazar akşamı yeni gününde izleyicilerin karşısına çıkan yapımın son sahnesi bir kez daha nefes kesti ve şimdiden merak konusu oldu. Peki, gelecek hafta neler yaşanacak? Yemin 285. bölüm fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım'ın en sükseli dizisi olarak yayın hayatına devam eden Yemin'de 284. bölüm de sona erdi. İzleyicilerin bir an bile televizyon başından ayrılmadığı akşamda şimdiden gözler yarına çevrildi ve bundan sonra yaşanacaklar da merak konusu olarak araştırılıyor. Feride ve Emir'in arasındaki ilşki hangi yöne gidecek? Peki yarın neler yaşanacak? Yemin 14 Kasım Cumartesi 285. bölüm fragmanı haberimizde.


 

Yemin 284. bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de bir akşam daha sona erdi. Kumru'nun Kemal'e olan saplantısı bitmemiştir. Bu, hastanede dahi devame der. Geldiklerinde ise evde. Her anında bunu ablası Narin'e bunu hissettirir. Kemal ise Kumru'nun evinde kalmasını istemez. Sebebi bellidir. Bundan sonra yaşanacaklar için de tereddütlüdür. Ancak Narin, Kemal'e karşı çıkar ve evde kalmasını söyleyerek Kemal'e çıkşır. Bundan sonra aralarında sorunlar yaşanabilir. Emir, Reyhan'ı hatırlamakla kalmaz yeniden o günlerine geri döner. Kendisini bırakarak her gün öldüğünü ifade eder Feride'ye. Feride ise ona destek olur ve bu buhrandan kurtulması için el uzatır. Songül ise Hikmet'e yeni oyunlar oynayacaktır. Her şey konakta kalmak içindir. Hepsi ve daha fazlası yarın Yemin'in yeni bölümünde.



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 285. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 7 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 285. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.