Yemin 289. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 28 Kasım 2020 Cumartesi

Yemin 289. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 28 Kasım 2020 Cumartesi
Kanal 7'nin popüler dizisi Yemin'in bir haftası daha geride kaldı. Bu akşam yayınlanan bölümle birlikte izleyiciler ekran başına kilitlendi ve hem Emir ile Feride hem de Kemal ile Narin arasındaki ilişkinin hangi gelişmeleri berbaerinde getireceği anlar ilgiyle izlendi. Peki gelecek hafta neler yaşanacak? Yemin 289. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Karamel Yapım imzasıyla 3. sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam edilen Yemin'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Artık iki bölümle birlikte seyircilerin karşısına çıkan dizide bu akşam yaşanan gelişmeler de merak konusuydu ve binlerce kişi ekran başına kilitlenerek her anı sabırsızlıkla izledi. Emir'in Feride ile başladığı aşk yolculuğunun yanısıra oğlu Yiğit ile verdiği sınavdaki son durum televizyona taşındı. Peki gelecek hafta neler yaşanacak? Yemin 289. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. 


 

Yemin 288. bölümde neler yaşandı?

Reyhan'ın ölümü sonrasında dünyaya gelen oğlu Yiğit'i bir türlü kabullenemeyen Emir'in sınavı Feride ile başlar. Eve gelmesinin ardından baba ve oğlunu yakınlaştırmak için didinen Feride zaman zaman aksilikler yaşansa da asla pes etmez. Son olarak Yiğit, Reşit tarafından kaçırılmıştı. Emir ve Feride de peşinden gitmişti. Yiğit'i kurtarmalarının ardından gözyaşı döken Emir ilk etapta yine çok sıcak davranmadı ama sonrasında sarıldı, kokladı öptü. Sonraki gün yine soğuk davrandı. Onu Feride'nin yanına hastaneye götürdü. Dokunmamak için dirense de uzun sürmez bu durum. Pazar akşamı oğluna bir baba gibi sarılan ve onu sofraya götüren Emir, oyuncak yapmak için de atölyeye girer. Adeta dünyaya yeniden gelmiştir. Diğer tarafta Kemal ve Narin'in Kumru konusundaki sıkıntıları sürmektedir. Kumru öleceğini öğrendikten sonra intiharın eşiğindedir. Daha sonra vazgeçer ancak bu kez de ablası ve eniştesine hiç unutamayacakları bir ders vermek için yenin etmiştir. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de…



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 289. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 28 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak olan 289. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum