Yemin 295. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 19 Aralık 2020 Cumartesi

Yemin 295. bölüm özeti ve fragmanı izle - Yeni bölümde neler olacak? 19 Aralık 2020 Cumartesi
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'de bir hafta daha sona erdi. Yeni bölümde de Tarhun ailesinin evlerinde yaşananlar binlerce izleyici tarafından ilgiyle izlendi. Şimdi ise sıra gelecek haftaya geldi. Emir ve Feride arasındaki ilişki hangi yöne doğru gidecek? Yemin 295. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Karamel Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile adından söz ettiren Yemin'in bir haftasının daha sonuna gelindi. Emir ve Feride arasındaki iğne ipliğine bağlı ilişkileri her geçen gün farklı bir boyut kazanırken karşılarına neler çıkacağı da merak konusuydu. Ayrıca Kemal, Narin ve Kumru'nun devam eden gergin hayatları da izleyicileri heyecanlandırmayı sürdürüyor. Birçok hikayenin serüvenleştiği Yemin'de gelecek hafta da merakla bekleniyor. Yemin 295. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yemin 294. bölümde neler yaşandı?

Yemin’de Reyhan'dan sonra hayata Feride ile tutunmayı başaran Emir hem kendisi hem de oğlu Yiğit'e iyi geldiği için onu benimser. Sevmeye başlar. Ancak öğrendiği gerçekler bir anda her şeyi bıçak gibi keser. Cavidan'ın gönderdiği biri olarak duyduğu Feride'ye karşı duyguları değişen ve artık intikam almak isteyen Emir yine de karmaşıklık yaşar. Bu arada Hikmet ile evlenen Songül konağa hükmetmeye başlaımştır. Hatta Oya tüm hamlelerine rağmen ağabeyi Hikmet'i geri döndürememiştir. Feride'yi de evden kovan Songül'ün planı ters teper. Feride konağa gelir ve Emir'in teklifini de kabul eder. Yarım kalan aşkın ardından savrulan Emir’in öyküsü hafta sonu 19:00’da Yemin ile Kanal 7’de… Sakın kaçırmayın!



yemin 272. bölüm fragmanı

yemin 270. bölüm izle

yemin 269. bölüm izle

yemin 270. bölüm fragmanı

yemin 269. bölüm fragmanı

yemin 268. bölüm izle

Yemin 295. bölüm fragmanı ve özeti

Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi Yemin 19 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak olan 295. bölüm özeti eklendikten sonra web sitemizde okunabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.