Yemin dizisi Kumru kimdir? Elif Özkul kimdir? Kaç yaşında ve nereli evli mi sevgilisi var mı

Yemin dizisi Kumru kimdir? Elif Özkul kimdir? Kaç yaşında ve nereli evli mi sevgilisi var mı
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'e bu sezon katılan ve Kumru karakteri ile adından söz ettirmeyi de başaran Elif Özkul her geçen gün daha da dikkat çekiyor. Kötü bir rolde izleyicilerin karşısına çıkan güzel oyuncu hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Yemin dizisi Kumru kimdir? Elif Özkul kimdir? Kaç yaşında ve nereli evli mi sevgilisi var mı? İşte detaylar...

Emir ve Feride'nin aşk dolu maceralarının yanısıra Kemal ile Narin'İn de hayatlarındaki yaşananların da merakla izlendiği Yemin hafta sonlarında izleyicileri ile buluşmaya devam ediyor. Dizi kadrosunda bu sezon yer almaya başlayan ve Kemal'e olan aşkı ile ablasını sırtından bıçaklayan Kumru'yu canlandıran Elif Özkul da seyircilerden tam not almayı başardı. Her ne kadar kötü bir rolle ekranda yer bulsa da güzelliği ile de dikkat çeken başarılı oyuncu için arştırmalar da her geçen gün artıyor. Peki, Yemin dizisi Kumru kimdir? Elif Özkul kimdir? Kaç yaşında ve nereli evli mi sevgilisi var mı? İşte detaylar...



Yemin dizisi Kumru kimdir?

Karamel Yapım imzasını taşıyan Yemin dizisine son sezonda dahil olan Kumru, annesi ile birlikte daha önce sadece ondan duyduğu ablasını görmek için Azerbaycan'dan gelmiştir. Farklı babadand oğan Kumru, ablasına iyi niyet gösterse de Kemal'e karşı duyduğu ilgi daha sonra saplantıya dönüşecektir. İstediği erkeği elde etmek amacıyla her şeyi göze alacaktır. Ayrıca ablasının yaşadığı lüks yaşam onun içini her gün kemirmekte ve bu şatafata kendisinin sahip olabilmesi için mücadele verecektir.


yemin kumru elif özkul

 

Elif Özkul kimdir?

Başarılı oyuncu 10 Mayıs 1988 Erzurum doğumludur. Aslen Trabzonlu olduğu bilinmektedir. Karadenizli olmanın verdiği inatçı ve hırslı karakterini her zaman göstermektedir. İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan güzel oyuncunun hedefinde bu meslek vardı. Oyunculuğa da adım atmanın en kolay yolu İstanbul'a gelmekti ve tercihini bu yönde kullandı. İlk etapta Habertürk'te haber spikerliği yapsa da sonrasında hayaline kavuştu ve oyunculuğa adım attı.

yemin kumru elif özkul

Haber sunuşu ile adından söz ettiren Elif Özkul daha sonra aynı grubun sahip olduğu SHOW TV'ye geçiş yaptı. Bu kanalda Cumartesi Sürprizi programı sundu. Ardından yine Habertürk'e döndü ancak bu kez de aldığı oyunculuk teklifi sonrasında kulvarını değiştirdi. Daha önce oynadığı diziler kariyerinde ise ilk sırada Payitaht Abdülhamid yer aldı. Es Film'den gelen teklifi kabul eden başarılı oyuncu, eğitimini tamamlandıktan sonra Fehime Sultan ile kadroya dahil oldu. Bir sonraki durağı ise günlük dizi Yemin'di. Ünlü yapımcı Nazmiye Yılmaz'ın dikkatini çeken Özkul, Kumru karakteri ile ekranlarda yeniden görünmeye başladı.

yemin kumru elif özkul

 

Elif Özkul kaç yaşında?

Elif Özkul 10 Mayıs 1988 doğumludur ve 2020 yılı itibarıyla 32 yaşındadır.


yemin kumru elif özkul

 

Elif Özkul’un boyu ve kilosu kaç?

Elif Özkul 51 kilo dur ve 174 cm boyundadır.



yemin kumru elif özkul

 

Elif Özkul’un sevgilisi kim? Elif Özkul’un sevgilisi var mı?

Boğa burcu olan Elif Özkul nişanlıdır. Geçen sene Ahmed isimli sevgilisi ile evlenmek üzere ilk adımı atmıştır.

yemin kumru elif özkul

 

Elif Özkul Instagram hesabı

elifozkulll kullanıcı adı Elif Özkul’un instagram adresidir.



yemin kumru elif özkul

yemin kumru elif özkul

yemin kumru elif özkul

yemin kumru elif özkul

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum