Yemin dizisinde Azerbaycan'a destek

Yemin dizisinde Azerbaycan'a destek
Hafta içi her gün yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekrana kilitleyen Yemin'in 264. bölümünde Azerbaycan'a destek sahnesi yer aldı. Münevver kızı Narin için dua ettikten sonra dolaptan çıkardığı Azerbaycan bayrağını öpüp ağladı.

Baş rollerini Gökberk Demirci ve Cansu Tuman'ın paylaştığı Yemin dizisi 3. sezonu ile ekranlara gelmeye devame diyor. Reşit tehlikesine karşı bir arada olan Feride ile Emir'in hikayesinde dün de izleyiciler ekran başına kilitlendi. Diğer yanda ise Narin ve Kemal'in evlilik için gün sayması herkesi heyecanlandırmıştı. Bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide dün Azerbaycan detayı dikkat çekti.



Bayrağı çıkardı ve öperek ağladı

Ermenistan ile Azerbaycan arasında yaşanan çatışmalar son günlerde şiddetini artırdı. Türkiye'de milyonların desteğini açıkladığı Azerbaycan için Yemin dizisi de sessiz kalmadı. Binlerce izleyicisi bulunduğu ülkeye desteğini gösteren dizide Narin'i canlandıran Yağmur Shahbazova, Nuray karakterini oynayan Melahat Abbasova ve geçen sezon Aynur rolü ile karşımıza çıkan Nuray Huseynova Azerbaycanlı. Dün yayınlanan son bölümde kızı için dua eden Münevver, namaz kılıp dua ettikten sonra dolaptan Azerbaycan bayrağını çıkardı. Onu öptükten sonra ağladı. Bu anlar izleyiciler tarafından da tam not aldı.


Yemin dizisindeki Azerbaycan sahnesi...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum