Yemin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yemin yeni bölüm ne zaman? 26 Ekim Pazartesi Kanal 7 yayın akışı

Yemin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yemin yeni bölüm ne zaman? 26 Ekim Pazartesi Kanal 7 yayın akışı
Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin'in 26 Ekim Pazartesi yayın akışı içerisinde yer almaması izleyicileri de endişelendirdi. Yapımın neden akış içerisinde olmadığını merak eden seyirciler "Yemin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yemin yeni bölüm ne zaman?" gibi sorularla dizinin akıbeti araştırılıyor. 26 Ekim Pazartesi Kanal 7 yayın akışı ve Yemin için alınan karar haberimizde.

Baş rollerinde Gökberk Demirci ve Özge Yağız'ın oynadığı bölümlerle ekranlara gelmeye başlayan Yemin'de bu sezon Cansu Tuman boy göstermeye başlamıştı. 246. bölümden itibaren yeni sezon bölümleri izleyicilerle buluşan dizi ile ilgili olarak yeen haftada neler olacağını merak edenler şoke edici bir gelişme ile karşılaştı. Kanal 7 26 Ekim Pazartesi yayın akışı içerisinde Yemin yoktu. Peki, Yemin neden yok? Bitti mi final mi yaptı? Yemin yeni bölüm ne zaman? Detaylar haberimizde.


 

Son bölümde neler yaşandı?

Sevilen dizi Yemin'de Emir, hafta başından bu yana Semih tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Semih'in, Feride ile ilgilenmesini hazmedemeyen Emir, kafayı ona takmıştı. Feride'yi kaybetme korkusuyla panikleyen Emir'in nasıl bir reaksiyon göstereceği merak kounsu haline gelmişti. Kumru ablasnın hayatını değiştirecek ve mahvedecek planlarını sürdürmeye kararlı. Aşık olduğu Kemal için itirafta bulunan Kumru'yu annesi engellemek istedi ama başarılı olamadı. Evden gitmek isteyen Münevver, Kumru ile farklı bir eve çıkma kararı aldı. Kumru bu olayı da suistimal ederek ablasına farklı lanse etti ve gerçekleri anlatmadı.



 

Yemin bitti mi?

Karamel Yapım imzasıyla 3. sezonunu geçiren Yemin ile ilgili olarak birçok izleyici bittiği yönünde araştırmalarda bulunup tahmin yürüttü. Yayın akışı içerisinde yer almadığı fark edilen yapımın bundan sonra seyircisinin karşısına çıkıp çıkmayacağı da merak konusu oldu ve sorgulanarak durumu öğrenilmek isteniyor. Yemin'in sadece günü değiştirildi.


yemin emir


Yemin final mi yaptı?

Bu sezon Özge Yağız'ın ayrılması sonrasında yoluna Cansu Tuman ile devam eden Yemin'in final yaptığı yönünde tahminler vardı ancak böyle bir durum söz konusu değil. Yine de günü değiştirilen dizinin bu yola girdiğini söylemek zor değil. Televizyon ekranlarında gün değiştirilmesi erken final anlamına geliyor. 3. sezonunda 7 haftayı geride bırakan Yemin'de belki de erken bir sezon sonu gelebilir.


özge yağız


 

Yemin yeni bölüm ne zaman?

Özge Yağız ve Gökberk Demirci ile adını birçok ülkede de duyuran, hikayesi ile herkesi etkileyen ve akşam saatlerinde izleyicileri ekran başına kilitleyen Yemin'in ne zaman yayınlanacağı da merak konusu oldu. Yapımcı Nazmiye Yılmaz, Yemin'in 31 Ekim Cumartesi'den itibaren sadece hafta sonları ekrana geleceğini duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.