Yemin yeni Reyhan kimdir? İlayda Altuntaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı

Yemin yeni Reyhan kimdir? İlayda Altuntaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en şok izlenen günlük dizisi Yemin'de adım adım yeni sezonun planlaması yapılıp çekimleri başlarken yeni isimler de yapıma dahil oluyor. Sezon finalinde vurulan ve diziden ayrılan Özge Yağız'ın ardından Reyhan'ı kimin canlandıracağı merak konusuydu. O isim İlayda Altuntaş oldu. Peki, Yemin yeni Reyhan kimdir? İlayda Altuntaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

İki sezon boyunca yayınlandığı her bölümle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Yemin'in yeni sezonu sabırsızlıkla bekleniyor. Emir ile Reyhan'ın aşkında herkesi şoke eden an yaşanmıştı. Emir, sokak serserileri ile kavgaya tutuşurken Reyhan kurşunun hedefi olmuş ve sezon orada tamamlamıştı. Farklı bir projede yer almak üzere diziden ayrılan Özge Yağız'ın yerine kim gelecek? sorusu gündemi uzun süre meşgul etmişti. Ve karar verildi. Güzel oyuncunun yerine tescilli model İlayda Altuntaş rol alacak. Peki, Yemin yeni Reyhan kimdir? İlayda Altuntaş kimdir? Kaç yaşında, nereli, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde bulunmaktadır.
 


Yemin 3. sezon ne zaman başlayacak?

Birbirine aşık olan Emir ile Reyhan'ın yeminli hikayesini konu alan Yemin'in yeni sezonuna dair araştırmalar da sürüyor. Dizinin başlayacağı tarih merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor.  Kanal 7'nin pek çok prime time kuşağı programına ve dizisine dahi kafa tutan Yemin'in ne zaman başlayacağı da belli oldu. Buna göre dizi eylül ayının ikinci haftasından itibaren ekranlarda yer alacak.

ilayda altuntaş


İLAYDA ALTUNTAŞ KİMDİR?

Bir dönem Balıkesir'in Ayvalık İlçesi'nde yaşayan 21 yaşındaki İlayda Altuntaş, 5 bin genç kız arasından yapılan elemelerin ardından ilk 20'ye girerek Miss Turkey 2016 yarışmasında finalist olmuştu. Altın Emlak Ayvalık Şubesi danışmanlarından Elif Yeğin'in kızı İlayda Altuntaş, güzelliği, eğitimi ve donanımı ile Miss Turkey 2016 yarışması finalistlerinden biri oldu. 5 bin genç kız arasında ilk 20'ye girerek finalist olan Altuntaş, 14 numarayla yarışmada boy gösterdi. Saint Michel Fransız Lisesi'nden mezun olan, Kanada'dan da aldığı lise diploması ile çift lise mezunu olan İlayda Altuntaş, İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği hazırlık sınıfı öğrencisi. 21 yaşında olan İlayda Altuntaş, güzelliği kadar yüzme, bisiklet ve piyanodaki yeteneği ile de dikkat çekiyor. Instagram hesabı @ilaydaltuntas'tır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.