Yeni Bir Ev Merve Korkmaz Özcan kimdir?

Yeni Bir Ev Merve Korkmaz Özcan kimdir?
STAR TV'de bugün ikinci haftasına başlayan Yeni Bir Ev'de hünerlerini sergileyecek yarışmacılar belli oldu. Puan savaşının son ana kadar devam edeceği programda pazartesi günü seçimlerini yapacak ve evi baştan yaratacak isim Merve Korkmaz Özcan oldu. Peki, Yeni Bir Ev Merve Korkmaz Özcan kimdir? İşte detaylar...

Öğle sonrasından akşam ana haber bültenine kadar sürede eğlenebileceğiniz ve aynı zamanda dekor konusunda bilgi sahibi olabileceğiniz Yeni Bir Ev'in yeni haftası bugün başladı. Programın yarışmacıları merakla bekleniyordu ve ilk isim açıklandı. Merve Korkmaz Özcan yeni haftanın ilk gününde hünerlerini sergileyerek puanlarını alarak cuma günkü final öncesinde rakiplerinden öne geçebilmek adına adımını atacak. Ayrıca yarışmayı izleyenler de kendisi hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarda bulundu. Yeni Bir Ev Merve Korkmaz Özcan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.
 

Yeni Bir Ev Merve Korkmaz Özcan kimdir?

Yarışmanın ve haftanın ilk yarışmacısı olan Merve Korkmaz Özcan 30 yaşında. İlk etabı geçip büyük ödüle doğru yol almak istiyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.