Yeni Bir Ev Rana Kaynak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı

Yeni Bir Ev Rana Kaynak kimdir? Kaç yaşında ve Instagram hesabı
STAR TV'nin yeni başlamasına rağmen çok sevilen yarışması Yeni Bir Ev'in ikinci gün yarışmacısı açıklandı. Merve Korkmaz Özcan'ın ardından hünerleri ile izleyicilerinin karşısına çıkacak olan güzel yarışmacı hakkındaki araştırmalar da başladı.

Öğle sonrasından akşam ana haber bültenine kadar sürede eğlenebileceğiniz ve aynı zamanda dekor konusunda bilgi sahibi olabileceğiniz Yeni Bir Ev'in yeni haftası bugün başladı. Programın yarışmacıları merakla bekleniyordu ve yarın yarışacak isim açıklandı. Rana Kaynak yeni haftanın ikinci gününde hünerlerini sergileyerek puanlarını alarak cuma günkü final öncesinde hem Merve Korkmaz Özcan hem de geride kalan 3 rakibinden öne geçebilmek adına adımını atacak. Ayrıca yarışmayı izleyenler de kendisi hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarda bulundu. Yeni Bir Ev Rana Kaynak kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Yeni Bir Ev Rana Kaynak kimdir?

Bugünden itibaren dekorasyon konusundaki marifetleri ile izleyenler karşısında söz ettirmek isteyen Rana Kaynak 23 yaşında. Mimarlık bölümü son sınıf öğrencisi. Çocukluğundan bu yana istediği mesleğini artık yapmaktan vazgeçmiş. Ailesi için okuyor. Aslen Giresunlu. Balık burcu ve Galatasaraylı. İş hayatına atıldıktan sonra estetik yaptırmak istiyor. Sebebi ise kendini bu şekilde mutlu hissedememesi. Sanatla ilgisini devam ettirmek amacında. Dans, mzüik, resim ve tiyatro... Sanatın kendisini daha sakin ve huzurlu biri yaptığına inanıyor. Hayatın içindeki koşuşturma onu strese boğuyor ve yıpratıyor. Ona göre herkes mutlu olduğu mesleği yapmalı. Rana Kaynak gözü çabuk ıslanan biir olsa da uyumlu ve çözüm odaklı bir kişiliğe sahip. İnsanları kırmaktan hoşlanmıyor. Adaletsizliğe ve haksızlığa dayanamıyor. İnsanlara yardım etmeyi de çok seviyor. Daha önce Kuaförüm Sensin'de Burcu Tokgöz ve Aslı Topuz ile birlikte yarışmıştı. Çoğu zaman tartışmalı geçen bir haftanın ardından da yarışmaya veda etmişti.



Yeni Bir Ev Rana Kaynak Instagram hesabı

Binlerce kişinin izlediği Yeni Bir Ev'de pazartesiden cumaya kadar boy gösterecek olan Rana Kaynak, Instagram'da da aktif bir hesaba sahiptir. Binlerce takipçisi bulunmaktaıdr. Her fotoğrafı da yüksek sayıda etkileşim almakla birlikte yarışmada adı açıklandıktan sonra takipçisini artırması bekleniyor. @ranakaynak hesabından kendisini takio edebilirsiniz.

Yeni Bir Ev Rana Kaynak

Yeni Bir Ev Rana Kaynak


Yeni Bir Ev Rana Kaynak Rana Kaynak fotoğrafları

Türkiye'nin en çok konuşulan dekorasyın yarışmacıları yer alacan Rana Kaynak'ın birbirinden renkli ve eğlenceli fotoğrafları bulunmaktadır. Hayatın birçok anından paylaştığı kareleri takipçilerine sunmaktadır. Tatil pozları ile birlikte dikkar çeken Kaynak için oluşturduğumuz fotoğraf galerisine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.