Yeni Hayat 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tuttu mu izlenir mi?

Yeni Hayat 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi tuttu mu izlenir mi?
Kanal D'de bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak olan Yeni Hayat'ın ilk bölümündeki performansı merakla bekleniyor. Sezonun tam başlamamasına rağmen iddialı rakipleri bulunan dizinin reyting sıralamasındaki yeri şimdiden öğrenilmek isteniyor. Peki, Yeni Hayat 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? İşte detaylar...

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs öncesinde 26 Mart itibarıyla yayınlanacağı açıklanan Yeni Hayat dizisi eylül ayına ertelenmişti. Dizi ilk bölümü ile birlikte bu akşam seyircinin karşısına çıkıyor. Alacağı tepki merak edilen yapım sahip olduğu oyuncu kadrosuyla iddiasını gösterse de izlenme oranları zaman zaman değişebiliyor. İşleri de çok zor. Kendilerini sevdirebilirlerse eğer kalıcı olabilmeleri daha kolaylaşacak. Yeni Hayat 1. bölüm reyting sonuçları nasıl? Dizi izlendi mi tutar mı? İşte detaylar...
 


Yeni Hayat oyuncu kadrosu

Yeni Hayat dizisi oyuncuları arasında Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un yanı sıra Tayanç Ayaydın, Nilperi Şahinkaya, İpek Filiz Yazıcı, Nisa Sofiya Aksongur, Devrim Nas, Aziz Caner İnan, Nebil Sayın, Ayşe Tunaboylu, Begüm Akkaya, Furkan Kalabalık, Övül Özbay ve Seher Terzi bulunuyor. Dizide Serkan Çayoğlu Adem Şahin’e, Melisa Aslı Pamuk Yasemin Karatan’a, Tayanç Ayaydın Timur Karatan’a, Nilperi Şahinkaya Nevin Şahin’e, Nebil Sayın Kunduzi’ye, Devrim Nas Özgür Haseki’ye hayat veriyor.



 

Yeni Hayat konusu

Özel Kuvvetler’den ayrılmış Yüzbaşı Adem, karısı Nevin ve küçük kızları Ece’yle beraber mutlu bir hayat sürmektedir. Tek problem Adem’in uzun süredir işsiz olmasıdır. Yakın arkadaşı Bekir’in bulduğu iş ile aileye yeni bir hayatın kapıları aralanır. Adem'in tek yapması gereken, zengin ve saygın bir iş adamı olan Timur'un genç karısı Yasemin'i korumaktır. Adem için katıldığı onca tehlikeli operasyondan sonra bu iş neredeyse çocuk oyuncağı gibidir. Nevin ise, nihayet rahata erecekleri için mutludur. Adem'in iş teklifini kabul etmesiyle, o ve ailesi, yabancısı oldukları, bambaşka bir dünyanın içine adım atarlar. Ancak, Timur’un karanlık dünyası ve Yasemin’in sakladığı sırlarla dolu bu dünyada hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Adem bir yanda ailesi, diğer yanda korumakla yükümlü olduğu bu farklı kadın arasında hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya kalacaktır.



 

Yeni Hayat 1. bölüm özeti

'Geç olsun güç olmasın' derler ya... Belki de Yeni Hayat'ın yayın serüvenini etkileyecek olan koronavirüs her şeyi değiştirmiş olabilir. Farklı bir hikayeye sahip olan yapımın sezon başlamadan çetin rakipleri mevcut. Ancak dizi kadrosundaki oyuncular daha önce birçok projede de yer almış ve reyting için önemli isimler. Bu sebeple zirvede yer alırlarsa şaşırmamak gerek. Ancak yine de reyting sonuçlarının 10.15-10.30 arası açıklandığını ve Masterchef gibi bir gerçek bulunduğunu unutmamakta fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.