Yeni Hayat 5. bölüm tek parça full HD izle | Yeni Hayat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yeni Hayat 5. bölüm tek parça full HD izle | Yeni Hayat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D'de başlayan yayın hayatı ile izleyicileri ekran başlayan Yeni Hayat bu akşam da yerini alıyor. Yaşanacakların sabırsızlıkla beklenildiği ve artık izlenmek istenen dizinin yeni bölümü de nefes kesecek. Hikayesi ile herkesi etkileyecek olan Yeni Hayat 5. bölüm tek parça full HD izle seçenekleri ile haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından biri olan Kanal D'de dizi dünyasına bir yapım daha katıldı. Perşembe günleri Yeni Hayat izleyicisiyle buluşuyor. Kadrosunda bulundurduğu önemli oyuncularla iddialı bir giriş yapmak isteyen diziyi şimdiden sabırsızlıkla bekleyen seyirciler de bulunuyor. Sahip olduğu hikaye ve senaryo ile de güne damga vurrmak amacında olan Yeni Hayat'ın çıktığı serüvendeki yolculuğunun nasıl devam edeceği de merak ediliyor. Yeni Hayat 5. bölüm tek parça full HD izle seçenekleri ile haberimizde yer alıyor..
 


Yeni Hayat 5. bölüm özeti

Yasemin’in Adem’i öpmesi ikisi arasındaki dengelerin değişmesine sebep olur. Adem mesleki içgüdülerine güvenerek bunun altında başka bir şey olduğunu düşünmekte ve bunu ortaya çıkartmanın yollarını aramaktadır. Yasemin ise yaptığı bu yanlışın üstünü yeni yanlışlarla kapatmaya çalışmaktadır. İkisi arasındaki gerilim günden güne artmaya başlar. Bu sırada Timur’un ortakları, Timur’un bir bordo bereliyi karısını koruması için işe almasını rahatsızlığını duymaktadır. Timur ortağı ile bu mevzu sebebiyle karşı karşıya gelecektir. Diğer taraftan Yasemin kaçış planını bir an önce hayata geçirmek için yeni yollar aramaktadır. Timur’un sakladıkları ona aradığı bu fırsatı verecektir. Ancak Yasemin büyük bir tehlikeye doğru yürüdüğünün henüz farkında değildir. Tüm bunlar olurken Adem’e gelen yeni bir teklif her şeyi daha da karışık bir hale getirecektir.

Yeni Hayat konusu

Yasemin ve Adem’in telefonlarına gönderilen şantaj mesajı onlar için tehlikeli bir hale dönüşmeye başlar. Adem, Timur ile birlikte Yasemin’i kaçıranların peşine düşerken Yasemin ise evde şantaj mesajını kimin gönderdiğini  araştırmaktadır. Bu konuda ona en büyük yardımı Fatma vermektedir. Diğer tarafta Nevin içine çekildiği bilinmezliği aşmanın yollarını aramaktadır. Tüm bunlar olurken Adem ve Yasemin kendilerini daha önceden ayarlanmış bir konferans sebebiyle başka bir şehirde bulurlar. Bu durum aynı zamanda Adem’in Yasemin’in birbirlerini daha iyi tanımasına da imkan oluşturacaktır. Herkesi bekleyen sürpriz ise hiç ummadıkları anda ortaya çıkacaktır.


 

Yeni Hayat 5. bölüm izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Yeni Hayat'ın 5. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Yeni Hayat'ın 5. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

 

Yeni Hayat 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Yeni Hayat 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.