Yıldızlar Bana Uzak dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kim, konusu ne, hangi kanalda?

Yıldızlar Bana Uzak dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kim, konusu ne, hangi kanalda?
Televizyon ekranlarının yeni yapımı Yıldızlar Bana Uzak hakkındaki detaylar netleşmeye başladı.

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayınlanacağı kanal diziseverler tarafından merakla bekleniyor. İşte başrollerinde iddialı isimleri buluşturan Yıldızlar Bana Uzak adlı yapım hakkında tüm merak edilenler…

Yıldızlar Bana Uzak dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, diziseverleri ekran başına bağlamaya hazırlanan Yıldızlar Bana Uzak adlı dizi Atv ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Yıldızlar Bana Uzak dizisinde kimler oynuyor?

Başrollerinde yakışıklı aktör Furkan Andıç ve güzel aktris Burcu Kıratlı’yı buluşturan Yıldızlar Bana Uzak dizisi geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Yapımda Kıratlı ve Andıç’ın yanı sıra; Gürkan Uygun, Murat Daltaban, Evrim Doğan, Goncagül Sunar, Rami Narin, Elifcan Ongurlar, İnanç Konukçu, Yaprak Medine, Baran Can Eraslan, Ela Yörüklü, Önder Selen, Deniz Atam ve Mustafa Enis Bilir yer alıyor.

f-paawixkaatues.jpg

Yıldızlar Bana Uzak dizisinin konusu ne?

Atv ekranlarında dizi tutkunları ile buluşacak olan Yıldızlar Bana Uzak adlı yapım, Aslı ile Kadir’in hikayesini konu alıyor.

İşte Yıldızlar Bana Uzak disinin konusu: Kadir ve Aslı… Onların aşkı unutulacak ya da zamana yenilecek bir aşk değildir. Sonsuza kadar hatırlanacak kutsal bir bağ gibidir. Ama Kadir’in hapse girmesi hem de Aslı’nın babasının katili olarak hapse girmesi bütün güzel anıların yitip gitmesine yol açar. Aslı bu darbenin etkisiyle savrulurken Kadir’in artık tek bir amacı vardır. Masumiyetini ispatlamak ve hapishanede kendisine yol gösteren Yahya ile birlikte bu oyunu oynayan Varnalı ailesinden intikam almak… Gerçekler ortaya çıktığında ise içlerinde küllenmiş aşk ateşi yeniden alev almaya yüz tutacak olsa da, geçmişe gömülmüş büyük sırlar yüzünden o büyülü mutluluk bir kez daha avuçlarından kayıp gitmek üzeredir.

Yıldızlar Bana Uzak dizisi künye

Geniş kadrosu ve iddialı senaryosu ile göze çarpan Yıldızlar Bana Uzak dizisi O3 Medya ve Ortaks Yapım birlikteliği ile hayata geçiriliyor. Dizinin yönetmenliğini Bahadır İnce üstlenirken senaryo yazarlığını ise Ercan Uğur yapıyor.

Yıldızlar Bana Uzak dizisi 1. bölüm ne zaman, hangi gün?

Atv ekranlarında yayınlanacağı belli olan Yıldızlar Bana Uzak dizisinin yayın günü ve ilk bölüm yayın tarihi henüz açıklanmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.