Zeynep Billur Uludağ Doya Doya Moda'da ilk kolyesini kazandı

Zeynep Billur Uludağ Doya Doya Moda'da ilk kolyesini kazandı
TV8'in en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Doya Doya Moda'da yeni hafta geride kaldı. Dördüncü finalde en çok puan toplayan isim Zeynep Billur Uludağ'dı ve güzel yarışmacı kolyenin sahibi oldu

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'da pazartesi başlayan rekabetin ardından dün yarışmacılar son kez jüri karşısına geçti. Rakiplerinden daha fazla puan toplamayı başaran Zeynep Billur Uludağ haftayı lider kapatarak kolyeyı yakasına taktı. Yeni haftaya da moralli başlayacak Uludağ artık unvanını korumak üzere podyuma çıkacak ve kolyelerine yenilerini eklemek adına tercihlerini yapacak.


Şeytanın bacağını kırdı

Televizyon ekranlarında güzelliği ile göz kamaştıran yarışmacılardan biri olan Zeynep Billur Uludağ, geçen sezonun ardından bu döneme de damga vurmayı sürdürüyor. Doya Doya Moda'nın yarışmacılarından biri olarak 3. sezonda yer alan Uludağ ilk günden itibaren adından söz ettirmeyi başarmıştı. Dobralığının yanı sıra gözü pek ve kararlı duruşuyla herkesi etkiledi. Bu hafta ise zirveye oturarak birinciliği elde etti. Bu bir bakıma kendisi için de yarışmanın açılışı oldu. Şeytanın bacağını kırarak kolyeyi kazandı.

doya doya moda zeynep billur uludağ

 

36 puan topladı

Başarılı yarışmacı dün seçtiği kıyafet, oluşturduğu kombin ve konseptiıyle fark yaratmayı başardı. Banu Teker'in 40 puanla zirvede yer aldığı hafta finalinde 36 puan toplayan güzel yarışmacı, toplamda 106'ya ulaştı ve birinci oldu.


 

Güçlü kadınlar için giyindi

Avangard konspette hazırladığı kombinle herkesi mest eden başarılı yarışmacıya övgü yağdı. Güçlü kadınlar için giyindiğini, tüm gece bunun için düşündüğünü belirterek seçtiği beyaz elbise, kırmızı kurdele ve boynundan geçirdiği çiçekleri kırmızı ayakkabılarla fark yarattı. Jüri de kendisine çok olumlu yorumlarda bulundu.

Serdar Uzuntaş: Kadınlar hayatımızda çok önemli. İyi ki varsınız. Çok teşekkür ederim.
Yasemin Yılmaz: Konuşabilme gücüm olduğu için söyleyeceğim. Çok duygusal bir konu. Tüm kadınlar için teşekkürler.
Uğurkan Erez: Çok beğendim. Duygu dolu bir konu. Fazla konuşmaya gerek yok.
Gülşah Saraçoğlu: Ülkece hassas olduğumuz bir noktadan karşımıza geldin. Harikasın. Teşekkürler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.