Zeynep Billur Uludağ Doya Doya Moda'da birinci oldu!

Zeynep Billur Uludağ Doya Doya Moda'da birinci oldu!
TV8'in sevilen yarışması Doya Doya Moda'da 4'üncü hafta heyecanı devam ediyor. Birbirinden iddialı 7 yarışmacının amansız rekabetine sahne olan programda dün de kıyasıya bir mücadele verdi. Moda tutkunu kadınların İstanbul sokaklarındaki seçimleri podyumda karşılığını buldu ve alınan puanlar sonrasında Zeynep Billur Uludağ günü liderlikle tamamladı.

Uğurkan Erez, Gülşah Saraçoğlu, Yasemin Yılmaz ve Serdar Uzuntaş'ın jüri üyeliklerini yaptığı Doya Doya Moda'da rekabet sonuna kadar yaşanmaya devam ediyor.7 güzel kadının kendilerine en yakışan kombinleri seçerek formatlara uyarladığı programda dün de puan savaşı yaşandı. Ancak gün sonunda ortyaa çıkan tablo bir ismi ayrı ve farklı yere koydu. Aradaki puan farkı izleyenleri şaşırttı. Zeynep Billur Uludağ, tam puana yakın alırken en yakın rakibi ise 8 puan gerisindeydi. İlk iki günün ardından adeta patlama yaşayan güzel yarışmacı zirveye doğru ilerliyor.

Pazartesi gününü 15 puanla kapatan Zeynep, salı günü ise 17 puan aldı. Dün topladığı 19 puanla toplamda 51'e ulaştı ve birincilik için konumunu daha da güçlendirdi ve iddiasını sürdürdü. Güzel yarışmacıya sosyal medyada da destek mesajları yağıyor. Ayrıca bugünkü performansı, rakiplerine karşı mücadelesi ve kombinleri de şimdiden merak konusu haline geldi.

Zeynep Billur Uludağ Doya Doya Moda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.