Zeynep Billur Uludağ Doya Doya Moda'da!

Zeynep Billur Uludağ Doya Doya Moda'da!
TV8 ekranlarında 18 Temmuz Pazartesiden itibaren yeni bölümleri ile yayınlanmaya başlayacak olan Doya Doya Moda herkesi sabırsızlandırıyor. Programda yarışacak isimler de belli oldu ve Zeynep Billur Uludağ da onlardan biri olarak açıklandı. Güzel yarışmacı artık hafta içi her gün izleyicilerin karşısına çıkacak.

7 kadının tüm sezon boyunca moda tutkusunu göstereceği ve alışveriş sonrasında podyuma çıkarak jüriden puanlarını alacakları Doya Doya Moda'da heyecan başlıyor. Paazartesiden itibaren 7 kadın kendilerine verilen ilçelerde belirlenen süre zarfında seçimlerini yapacak ve günün konseptine göre tercihleriyle birlikte günü birinci bitirmeye çalışıp zirvede yer alma mücadelesi verecek. Bu sezonun en iddialı yarışmacılarından biri de Zeynep Billur Uludağ oldu ve izleyicilerin karşısına çıkarak ödüle ulaşabilmek adına ter dökecek. Kendisi daha önce de ekranlarda olan ve Türk halkının tanıdığı bir isim. Yayınlanan fragmandan sonra da zaten büyük bir ilgi gördü.



Lafını esirgemez, tükürdüğünü yalamaz

Doya Doya Moda'da kadınlar her ne kadar giyimleri ile puanlarını alsa da psikolojik savaş büyük önem taşıyor. Bu konuda demir gibi olan Zeynep Billur Uludağ daha önce katıldığı Yemekteyiz'de bunu gösterdi. Hem rakiplerine karşı yaklaşımı ve onları neredeyse masadan silercesine söylediği sözler hem de cesareti ile fark yaratı ve o dönem yüksek sayıda etkileşim elde edip takipçi kazandı. Ki 9 bin olan takipçi sayısı şu an 60 bin civarında.


doya doya moda zeynep billur uludağ
 

Instagram'dan yarışmacı olarak boy göstereceğini açıklayan Uludağ; "Olmak istediğim yerde yepyeni bir maceraya atıldım. Doya Doya Moda'nın 3.sezonunda ben de modanın tutkusuna kapılanlardanım. 18 Temmuz'dan itibaren tv8 ekranlarına hepinizi bekliyoruz." dedi.




Güzelliği ile de çok konuşuldu

Anne olan yarışmacılardan biri olarak dikkat öeken güzel yarışmacı Zeynep Billur Uludağ fit vücuduyla da ilgi odağı haline gelecek gibi görünüyor. Uzun boyuyla da podyumlarda dikkat çekecek bir performansa izmza atmak isteyen Uludağ'ın yarışmadaki kariyeri de herkesi sabırsızlandırıyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.