Zeynep Billur Uludağ'ın estetiksiz haline bakın! Yaşadığı değişim şoke etti

Zeynep Billur Uludağ'ın estetiksiz haline bakın! Yaşadığı değişim şoke etti
TV8'de yayınlanan bölümleriyle herkesi ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta yarışan Zeynep Billur Uludağ estetiğiyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Güzel yarışmacının yıllar önce katıldığı bir programdaki estetiksiz hali de çok konuşuldu. Uludağ o günden bu yana yaptırdığı değişiklikler ile adeta farklı bir kimliğe büründü.

Pazartesiden bu yana devam eden heyecanıyla milyonlar tarafından izlenmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Rakiplerine karşı gösterdiği tavırlar, kendine has yorumları, sahip olduğu hayat ile çok konuşuşan Zeynep Billur Uludağ estetiği ile de ön plana çıkmayı başarmıştı. Güzel yarışmacı hafta başından beri özellikle seyircilerin hedefindeydi ve fazla yaptırdığı söylenilen müdahaleleriyle adından sıkça söz ettirdi. Yarışmada adı açıklandığı günden bu yana daha da fazla kişi tarafından takip edilen Uludağ'ın yıllar önce katıldığı bir televizyon programındaki hali de gündeme oturdu.



Patlama yaşadı!

Programın ilk anından itibaren estetiği ile çok konuşulan ve bu nedenle mutfakta da başarılı olamayacağı düşünülen Zeynep Billur Uludağ bu haftaya adeta ambargo koydu. Bugün yayınlanacak finalde 15 bin lirayı alıp almayacağı açıklanan Uludağ rakiplerine karşı her hareketinde daha da fazla adından söz ettirdi ve çok sayıda kişi tarafından takip edildi. Öyle ki 9 bin civarındaki takipçi sayısı da 21 bini aştı. Ayrıca Instagram'daki birçok hikayesi de binlerce etkileşim alıyor. Verdiği pozlarla da gözde hline gelen genç yarışmacı, soru cevaplarla da kendisi hakkında merka eidlenleri yanıtlayıp zaman zaman eleştirere de cevap veriyor.

zeynep billur uludağ estetiksiz
 


Zeynep Billur Uludağ estetiksiz hali

Birçok izleyici Zeynep Billur Uludağ'ın estetiksiz halini de merak etti. Şu an ekranlarda olduğundan çok farklı bir şekilde daha önce FOX TV'de En İyi Benim isimli yarışmasının 7'inci haftasında yarıştı. O zamanlar saçı siyah olan Uludağ'ın fiziksel anlamda birçok değişikliği göze çarpıyor. Ayrıca yaptırdığı işlemleri gizlemiyor ve her halini sevdiğini dile getiriyor. Bunu da her yayınında üzerine basa basa tekrarlıyor.

zeynep billur uludağ estetiksiz
 

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.