Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Perşembe 429. bölüm izle | Full, tek parça, Youtube ve FOX Play izle

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Perşembe 429. bölüm izle | Full, tek parça, Youtube ve FOX Play izle
Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yeni sezonda da yoluna bomba gibi devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın dördüncü gününe gelindi. Yarışmacılar arasındaki rekabette finale sadece bir gün kaldı ve alınacak her puan merakla bekleniyor. Bugün Özge Onarıcıoğlu kayınvalideler karşısında ter dökecek. İzleyemeyemeyen ya da tekrar seyretmek isteyenler için Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Perşembe 429. bölüm full, tek parça, Youtube ve FOX Play izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin fenomen haline gelen yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir bölümü daha izleyicinin karşısında. Ayşe Aslandoğdu'nun başladığı haftada ikinci gün Gamze Çetinkal ve dün de Duygu Vezir Güzel yarışmıştı. Bugün ise sırada Özge Onarıcıoğlu ve kayınvalidesi Neslihan Bayat var. Güzel yarışmacı hünerlerini sergileyerek puanlarını alıp biirnci olabilmek için kollarını sıvayacak. İzleyemeyemeyen ya da tekrar seyretmek isteyenler için Zuhal Topal'la Sofrada 10 Eylül Perşembe 429. bölüm full, tek parça, Youtube ve FOX Play izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.
 


Zuhal Topal'la Sofrada izle

Türkiye'nin en çok tercih edilen kanallardından birinde yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada hafta içi her gün 16.00'da izleyicisinin karşısına çıkıyor. Bunun yanında yeni bölümlerini kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için de FOX Play imkanı sunuluyor.Ayda 4.99 TL karşılığında üyeliğinizi başlatabilir hem Zuhal Topal'la Sofrada hem de FOX TV'nin tüm içeriklerine ulaşabilirsiniz.
 

Zuhal Topal'la Sofrada canlı izle

Yarışmayı FOX TV'nin yanısıra ücretli üyelik sistemi ile hizmet sunan BluTV aracılığıyla da canşı izleyebilirsiniz.









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.